Jysk / Fynsk Mesterskab i Thy

Sidste afdeling af Jysk/Fynsk Mesterskab blev kørt på Thy Karting Center, i en weekend hvor vejret næsten hele tiden var strålende. Der var masser af godt race, og stadig spænding om en del placeringer i det samlede resultat – der er også masser af billeder fra løbet.

Her er Tina B. Jørgensen øverst på podiet i Futura, hvor hun gav alle drengene baghjul både på dagen og i det samlede resultat.

Klik her for at se billeder fra løbet >>

Lørdagen
 bød på løb i Formel Junior, National A, Old Boys og Formel Yamaha. Jeg var desværre forhindret i at se løbet, og har derfor ikke referat. Thy Motor Sport Karting er – som sædvanlig – meget hurtigt ude med resultaterne på hjemmesiden, så her er links til resultaterne fra lørdagens løb:

Om søndagen var det Pop 1, Futura, ICC og så Old Boys igen, som skulle i aktion. Dagen startede tørt, men blev lige inden tidtagningen afløst af tåge og lidt finregn. Det gav lidt travlhed i skrueteltene, hvor der blev stillet om til regnvejr.

Jeg er stadig ikke så mobil pga. mit brækkede ben, så jeg fik stort set kun set Pop 1 heatene, som da også var ret spændende. I må desværre nøjes med referat fra denne klasse.

Kasper Dalby havde et solidt forspring, og meget få dårlige heats i de øvrige afdelinger, så han lignede en sikker vinder. Med to førstepladser og to andenpladser blev han også en sikker og velfortjent vinder både på dagen og i det samlede resultat. Kenneth Hansen fra Grindsted har kørt rigtig hurtigt især de seneste 4-5 løb, og pressede Kasper hårdt hele dagen. Han startede lidt skidt med en 6. plads i tidtagningen, men tog så placeringer som nr. 1, 2, 3 og 4, og dermed en samlet 2. plads på dagen.

Mike S. Hansen, der skulle forsvare en 2. plads i det samlede resulatat fik karburatorproblemer i tidtagningen, og måtte nøjes med en startplacering som nr. 10. I dagens løb sluttede han som nr. 6 og det var nok til at bevare andenpladsen i det samlede resultat.

Christian G. Larsen skulle forsvare en 3. plads i det samlede resultat, og efter at have fået fjernet en del af overvægten, med en lettere Top Kart ramme, havde han også god fart på. Det blev til en 4. plads på dagen, og dermed bevarede han også sin 3. plads.

Mathias Lehrmann forsvarede sin 4. plads i det samlede resultat, og selvom han ikke havde heldet med sig i Thy lykkedes det lige nøjagtig at holde pladsen med nogle få point ned til Kenneth Hansen, som avancerede fra en 6. plads til en samlet 5. plads.

Nikolaj Rasmussen skulle forsvare en 5. plads i det samlede resultat, og med en 4. plads i tidtagningen – to pladser foran Kenneth Hansen, var det en fornuftig start på dagen. I 1. heat fik han karburatorproblemer og måtte udgå inden starten. Herefter kørte han sig flot op i de sidste 3 heats, og blev 9’er i dagens resultat men da Kenneth Hansen samtidig var rigtig godt kørende måtte han tage til takke med 6. pladsen i det samlede resultat.

Benjamin Bislev fra TMSK var hurtig i tidtagningen, hvor han blev 3’er, men havde ikke rigtig heldet og med sig i heatene, og måtte nøjes med en 15. plads. I det samlede resultat blev Benjamin Bislev nr. 14.

Morten Dons blev 8’er i tidtagningen, men var til gengæld flyvende i heatene – især i første heat, hvor han tilsyneladende havde valgt det helt rigtige dæktryk. Med ca. 5 omgange tilbage var han omkring en halv langside efter Kasper Dalby, der førte heatet. I løbet af de sidste omgange fik han overhalet Dalby og vandt heatet med en halv langside. I de øvrige heat blev det til en 2. plads og to 4. pladser, hvilket var nok til en flot 3. plads på dagen. I det samlede resultat blev Morten Dons nr. 7.

Du kan se søndagens resultater her:

Du kan se de alle resultaterne i den samlede stilling her på tmsk.dk.

Scroll til toppen