Regn, hygge og godt race til Præmieløbet

Det var første gang, jeg var til Præmieløb i Søndersø, men det bliver ikke sidste gang. Banen er lidt speciel, og det var rigtigt efterårsvejr, men der var en rigtig god stemning, og løbet blev afviklet godt, så til dem der ikke var der i år: Prøv det næste år!

Her er det alle Formel Junior kørerne til præmieoverrækkelsen – til Præmieløbet er der præmier til alle deltagere i alle klasser (dog kun pokaler til de første 5).

Knap 100 kørere havde taget turen til den lille hyggelige bane udenfor Søndersø på Fyn. Selvom vejret var lidt trist, med blæst og regn, så var humøret godt hos de fleste. Der var 5 klasser på programmet, så der kunne have været plads til 150 kørere i alt.

Tidligere har det været sådan, at man skulle være hurtig med tilmeldingen for at nå at komme med. I år var det kun Formel Junior klassen, der var lukket for tilmeldinger. Generelt synes jeg, det har knebet med tilmeldingerne til de åbne løb uden for mesterskabsløbene i år. Vi må håbe, at problemerne med dæk og motorer i flere af klasserne i år er en del af årsagen – og at der snart kommer en udmelding om motorsituationen for næste sæson, så vi kan få et år med mindre problemer næste år.

Jeg synes Præmieløbet har noget særligt – på samme måde som DM Revanchen i København og Pinseløbet i Rødby. For os vil det fremover være et fast punkt på programmet.

Se mine amatørbilleder fra løbet her
– du kan finde flere og bedre billeder på Karting I Billeder: photo-d.com

Der blev kørt masser af godt race, med relativt få uheld – heldigvis ingen alvorlige. Top 5 i de forskellige klasser blev som følger:

Formel Junior
1. Michael Christensen, SKK, Tony
2. Jonas Hansen, SKK, DINO
3. Allan Skov Jensen, GGK, Trulli
4. Chris B.Sørensen, DMKA, Birel
5. Kasper H.Jensen, MKK, DINO

Pop 1
1. Nikolaj Rasmussen, GGK, Birel
2. Kasper Dalby, AAGKK, Kosmic
3. Mike Steffen Hansen, SKK, Birel
4. Jesper Gregersen, VKK, Top Kart
5. Mathias Lehrmann, SKK, Tony

Formel Yamaha
1. Johnny Jørgensen, GGK
2. Kent Jensen, GGK, Fudi Kart
3. Peter N.Graversen, VKK
4. Bjarne Jensen, GGK, Mike Wilson
5. Martin Bruun, GGK

National A
1. Ulrich Hestehauge, SKK, Birel
2. Henrik Bruun, MKK, Cobra
3. Henrik Andersen, SKK, Tony
4. Jan Øer, MKK, Cobra
5. Mikkel Johansen, RGKK, Tony

Futura
1. Tina B.Jørgensen, SKK, DINO
2. Rene Jepsen
3. Rene Andreasen, SKK, Birel
4. Mikkel B.Larsen, SKK, Top Kart
5. Michael Hansen, SKK, DINO  

PS: Skulle nogen være noteret med forkert klub eller kartmærke, så bare skriv til mig på info@gokartweb.dk – dem, jeg ikke lige kunne huske, har jeg taget fra Kartregisteret.dk – så husk at bliv opdateret der også 🙂

Scroll til toppen