Der blev i weekenden d. 7 – 8 juli kørt 3. afdeling af KartCup syd i Skærbæk

Der var sol og højt humør til KartCup syd i Skærbæk. Der var i 52 deltagere i alt.

Der er dog ikke nogle resultater tilgængelige endnu, men vi bringer en pressemeddelse fra Motor Sport Sønderjylland her.

Kart Cup Syd i Skærbæk, en bragende succes.

Vejret på Skærbæk Gokart Center i  Skærbæk viste sig endelig fra sin flotteste side, over 25 grader i skyggen og masser af solskin.

Ikke mindre end 13 klasser var samlet til de flotte felter. Flere klasser blev dog slået sammen, hvilket gav middelstore felter. De tilmeldte 52 kørere fra det meste af Syddanmark, var klar til flot race.

Motor Sport Sønderjyllands kørere høstede næsten sejre i alle klasser. Her kan vi starte med de helt små gokartkøerene på 5 -8 år, her mødte 3 seje gutter op, Nicolai 6 år, fra Agerskov, Magnus 6 år, fra Grindsted, og Sebastian 7 år og fra Odense, alle med licens i Skærbæk. Disse små purke kørte et løb hvor Magnus Germansen, vandt over Nicolai Weber og Sebastian Nielsen. De hyggede sig med hver deres pokal. Vi må huske på at disse unge purke er vores fremtid i motorsporten, så dem skal vi passe og pleje i sporten.

I de større klasser blev der kæmpet meget intenst og med flot race, her kan vi nævne Theis Kroot som måtte se sig slået i begyndelsen af sidste heat, men Theis lagde alt på et bræt og kørte sig til sidst ind på en 1. plads. Flot præstation af Theis Kroot, fra Randerup.

Ole Petersen fra Bredebro, havde virkelig fået farten i hans KF2 gokart, vandt begge de indledende heats, men måtte se sig slået på aller sidste omgang, i næstsidste sving i det afgørende og tællende heat, derfor blev det til en sølvmedalje til Ole, efter Michael Kristensen fra Grindsted.

I Cadett Mini har vi Mikkel Tygesen fra Løgumkloster, som tager alt ned fra hylderne af pokaler, som han kommer i nærheden af, Mikkel vandt samtlige heats på dagen og vandt en sikker 1. plads i klassen.
Det samme gjorde Benjamin Refshøj, fra Brørup, også Motor Sport Sønderjylland, Godt nok var der kun 2 i klassen, men sikre sejre i alle 3 heat.

I Old Boys klasserne har vi Jens Thomsen, fra Branderup og Tommy Frødstrup, de kæmpede udenfor medaljerækkerne, og måtte se sig slået af hinanden til sidst, de var nemlig meget trætte efter løbene.

Emil Douglas Nielsen, indtog en anden plads i Rotax Senior.

I Rotax Junior har vi Benneth Ahrens, Niebül, som belagde 2. pladsen i hans klasse.

En stor tak skal lyde til de mange officials, de mange forældre som hele natten før løbet knoklede for at få banen gjort klar til dette løb. Uden dem var der ikke blevet noget løb. En tak til de mange tilmeldte kørere, forældre, bedste forlædre, onkler og tanter, ja alle som trodsede ferietiden, og kunne finde vejen til Skærbæk. Vi har brug for jer for at få en bæredygtig bane her ude i Marsken, i forkants Danmark.