Kevin Magnussen Årets Kartingtalent 2006

DASU har kåret Kevin Magnussen til Årets Kartingtalent 2006. Det virker som et godt valg, da Kevin i år har vundet både DM, Peugeot Super Kart og Nordeuropæisk Mesterskab (NEZ). Desuden har han været med i front til stort set alle løb i 2006.

Her er Kevin forrest i feltet til DM i Rødby. Foto: Stephanie Gatting.

Kevin har i mange år været fast kører hos den danske Birel importør Racing Motor. Han startede sæsonen med at vinde første afdeling af Peugeot Super Kart, og fulgte senere op med en 4. plads ved Viking Trophy, og en suveræn dobbeltsejr til 3. og 4. afdeling af Peugeot Super Kart på Københavns Gokartbane.

Herefter skiftede han til svenske Ward Racing og Tony Kart, hvor han fortsatte den flotte kørsel med sejr i sit første store løb for det nye team – NEZ Mesterskabet i Rudskogen i Norge, hvor han fik kamp til stregen af bl.a. sine nye svenske teamkollegaer Jesper Wernersson og Felix Rosenquist.

Til DM (som samtidig var 5. afd. af Peugeot Super Kart) i Rødby, var han nærmest urørlig for konkurrenterne, og også 6. afdeling blev vundet i suveræn stil. Herefter fik han en flot 4. plads i Monaco Karting Grand Prix.

Kevin fortsætter i ICA Junior klassen i 2007, hvor det store mål bliver at gøre Michael K. Christensen kunsten efter – at vinde Europamesterskabet. Det bliver spændende at følge Kevin i 2007.

Her er Kevin på podiet til DM i Rødby. Foto: Stephanie Gatting. På 2. pladsen er Bo Sørensen. På 3. pladsen er Nicolaj Møller Madsen.

Scroll til toppen