Kevin Rossel tilbage til Birel Motorsport

Med øjeblikkelig virkning er Kevin Rossel skiftet tilbage til fabriksteamet Birel Motorsport.

Med øjeblikkelig virkning er kartingkøreren Kevin Rossel nu tilbage hos fabriksteamet Birel Motorsport.


Dette sker efter Birel Motorsport rettede en henvendelse til Rossel for ca. tre uger siden, og gerne så at Kevin og Birel Motorsport genoptog deres samarbejde. Parterne har tidligere haft et samarbejde, som desværre blev afbrudt medio 2012.
Efter en forrygende test, som fandt sted i Italien i sidste uge med efterfølgende kontrakts forhandlinger, er alt nu på plads, således at Kevin nu igen kan iklæde sig farverne fra en af verdens største gokart fabrikker Birel.


Birel Motorsport valgte Rossel netop grundet hans store professionalisme og fokus. De ser ham passe særdeles godt ind i deres profil – både nu, men også på længere sigt.  Birel Motorsport er igen stærkt på vej frem og har meget at byde ind med. Dette skyldes bl.a. det tætte samarbejde med fabrikken fra motorleverandøren TM.

R.Sala & K.Rossel_birel.jpg
Her ses Ronni Sala & Kevin Rossel kort tid efter kontrakten blev underskrevet.


– Naturligvis er jeg glad, alt andet ville være helt unaturligt, udtaler Kevin. Birel Motorsport tror på mig, så jeg er stolt over deres tillid. Jeg vil gøre alt, hvad der er muligt, for at give tilbage på deres tillid. Birel Motorsport har tidligere givet mig særdeles meget, og jeg glæder mig vildt til at kunne genoptage samarbejdet med Birel Motorsport, der arbejder professionelt og benhårdt, slutter Rossel af.


Kevin Rossel kommer dermed til at være i team med britiske George Russell, og belgiske Sebastian Baily. Næste løb er om små tre uger, hvor det gælder den fjerde og sidste afdeling af WSK Euroseries i Genk – Belgien.

Scroll til toppen