Klar til Rotax Grand Finals 2012

Mike Hansen (billedet) i DD2, Nicolai Nielsen i Senior, Jan Jønck i Junior, og Jesper V. Christensen i DD2 Master er klar til Rotax Grand Finals i Portimao den 25/11 – 1/12.

Mike Hansen på billedet i sin Kosmic Kart nr. 7 vandt Dansk Rotax Max Challenge kun 4 point foran Christian Høgh, og dermed også billetten til den store Rotax Grand Final, sammen med de øvrige vindere af den danske Rotax Max Challenge serie.

Rotax Grand Finals køres på det flotte karting anlæg i Portimao i Portugal. Her er temperaturen i øjeblikket mellem 15 og 18 grader, så det er betydeligt mere lunt end her i landet.

Som sædvanlig samler Rotax Grand Finals kørere fra hele verden, med 72 kørere i Junior, Senior og DD2, samt 60 kørere i DD2 Master. Desuden køres der nationalt Rotax Micro løb med 36 deltagere fra Portugal og Spanien.

Deltagerlister, links til live transmissioner og løbsresultater kan findes på maxchallenge-rotax.com.

Herfra ønskes de danske deltagere et godt race – vi håber igen i år at kunne se danskere på podiet, så gi’ fuld gas drenge!

Dansk / Italienske Haase Kart leverer gokarter til DD2 Master

Ud over de 4 danske kørere er der også et andet dansk islæt på konkurrencen – den Dansk / Italienske gokartfabrik Haase leverer chassiser til DD2 Master klassen.

Haase kart er stiftet af danskeren Jørgen Haase, som er tidligere verdensmester i gokart, og i mange år har drevet fabrikken fra italien, sammen med sin kone Anna.

På trods af sit danske udgangspunkt har Haase kart haft en lidt omskiftelig tilværelse på det danske marked, hvor DMT Racing for nylig er stoppet som importør. Anna Haase fortæller at fabrikken iøvrigt går rigtig godt, og at man i øjeblikket søger efter en ny dansk importør og forhandler.

Haasedd 2640

Det er denne Haase Kart, som fabrikken leverer 60 stk. af til Rotax Grand Finals i DD2 Master klassen. Alle gokarterne sælges efter racet i Portugal.

Interesserede forhandlere – eller købere til karterne fra Portugal kan kontakte ifølge Anna fra Haase, kontakte fabrikken direkte her:

HAASE SRL
25013 Carpenedolo (BS) – Italy
web: www.haase.it – mail: info@haase.it
Tel.: +39 030 9966120 – Fax: +39 030 9966122
Skype:  haase-italy

I de øvrige klasser til Rotax Grand finals leveres karterne af:

Junior: Birel
Senior: Sodi
DD2: Mach 1

Scroll til toppen