Lynhurtige Noah

Lynhurtige Noah

Noah viste fra starten af at han var hurtig, da han satte den hurtigste tid i tidstagningen foran russike Milen Ponomarenko og teamkammeraten fra Ricky Flynn Motorsport, Logan Sergant. Noah snuppede førstepladsen i alle kvalifikationsheat på nær ét, hvor han sluttede som 2’er. Prefinalen vandt Noah også med hurtigste tid. I finalen skulle Noah starte på poleposition med teamkammaraten Logan Sergant ved sin side som 2’er. Noah er i løbet af heatet helt nede som 6’er men får kæmpet sig op foran igen, hvor han slutter finalen som 2’er. Udover den flotte podieplacering ejer Noah nu også banerekorden på Adria i KF junior med tiden 48.483.

Sort uheld for Sommerlund

Lucas startede ud med en godkendt 11. plads i tidstagningen. I alle de indledende heats var Lucas oppe i toppen af feltet, som næsten kun bestod af italienere, og endte som 3, 4 og 6, hvilket resulterede i en samlet placering som 8’er. I prefinale B startede Lucas 4 og fik kørt sig en enkelt placering op til en 3. plads. Med så gode resultater i prefinalen og de indledende heat, var der store forventninger til finalen og med en 4. plads, som startplacering kunne det heller ikke gå helt galt skulle man tro, men da fem omgange var kørt satte en ærgerlig mekanikerfejl en stopper for Lucas’ ellers positive weekend da karburatoren falder af midt på langsiden.

I Mini klassen deltog Carl-Anton Gerner også. Carl-Anton nåede desværre lige præcis ikke med blandt de 17 som kvalificerede sig til finalen, da han sluttede 18 i prefinalen.

Scroll til toppen