Mads Bild mester i Dansk Super Kart KZ

Mads Bild havde en god weekend i Søndersø, hvor han ryddede bordet fuldstændigt ved at vinde alle heats og finaler. Han kan nu kåres mester i Dansk Super Kart, mens Lasse Poulsen er DIF Danmarksmester.

Mads Bild løb med mesterskabet i Dansk Super Kart. Tidligere på sæsonen var det Lasse Poulsen der blev DIF Danmarksmester i klassen. Men de sidste to afdelingerne i Søndersø blev altså klart domineret af en meget skarp Mads Bild. Bild var bedst i alle disciplinerne, undtagen kvalifikationen lørdag hvor Jonas Hansen var hurtigst. Alle efterfølgende heats, finaler og kvalifikation blev vundet af en stærk Mads Bild. Nu kan så også endelig høste en titel som Dansk Super Kart-mester efter en god sæson i KZ klassen.

DSC_0269.JPG
Alt spillede Mads Bilds #63 vej i Søndersø, og han gjorde fuldstændig rent bord og blev DSK-mester efter en flot sæson.

Det var dog ikke helt nemt for Mads Bild, for han fik nemlig fin konkurrence af både Jonas Hansen, Patrick B. Hansen, Lasse Poulsen mv. Vi har rigtig mange stærke kørere i feltet, og det er imponerende at se at feltet stadig har en god stor størrelse med masser af konkurrence. Søndersø er selvfølgelig en ret lille og smal bane, som gør det rigtig svært at overhale på, men hos de store tunge drenge var der ingen kære mor. Bild vandt lørdagens finale med over 2 sekunder ned til toeren Jonas Hansen, mens der var 7 sekunder ned til nummer tre, Toke Christensen.

I søndagens finale vandt Bild endnu engang, men denne gang kun med 00.208 foran Patrick B. Hansen der virkelig havde fin fart på! Ind på tredjepladsen kom Jonas Hansen der ligesom Mads Bild og Lasse Poulsen var på hjemmebane i Søndersø.

Pedersen_Hansen_KZ.JPG
Nicolai Pedersen tv. og Kasper Hansen th. til kørerpræsentationen lørdag.

Dermed løber Mads Bild altså flot med det samlede mesterskab i Dansk Super Kart. Han vinder med 33 point ned til andenpladsen Jonas Hansen, mens Toke Christensen slutter på en samlet 3. plads i DSK.