Marc Alexander Reistrup vinder DSK og Sjællandsmesterskaberne i Mini

Blot 9-årige Marc Alexander Reistrup har leveret noget af en sæson i Cadett Mini klassen: Danmarksmester, Dansk Super Kart mester og sidst men ikke mindst, Sjællandsmester. DSK-mesterskabet blev vundet tilbage i midt-september på Grindsted gokartbane, mens Marc blev kronet som Sjællandsmester på Københavns gokartbane sidst i september – her var han dog ikke selv tilstede til at modtage pokalen, da han og familien var draget mod Italien for at deltage i WSK Open Cup.

Samlet vinder af Dansk Super Kart

DSK er landets største serie i DASU-regi og er denne sæson blevet kørt over tre afdelinger. På trods af et lille felt, har Cadett Mini klassen hele sæsonen leveret spændende race.

Marc har været i toppen hele sæsonen med sejre i alle afdelinger. Det har dog ikke været helt uden kamp fra blandt andet Matties Stigsen, som i sidste afdeling udfordrede Marc i finalen, hvor de to kæmpede side om side – det blev dog i sidste ende Marc, som kørte først over stregen, mens Matteis satte finalens hurtigste tid. Marc vandt det samlede mesterskab mens Matteis tog andenpladsen.

Det var tæt til sidste afdeling: Her ses Marc Alexander Reistrup, Matteis Stigsen og Sigurd Stubberup.

DSK top-5 Cadett Mini:

  1. Marc Alexander Reistrup (771 point)
  2. Matteis Stigsen (686 point)
  3. Sigurd Stubberup (595)
  4. William Sterup (589 point)
  5. Wiliam Hansen Philipsen (513 point)

Vinder også Sjællandsmesterskaberne trods fravær i sidste afdeling

Som om at DM og DSK ikke var nok, tog Marc også sejren i det samlede Sjællandsmesterskab. Her lykkedes det Marc at vinde de første fire afdelinger og dermed få samlet nok point til at kunne undvære den sidste afdeling og stadig tage sejren. Til SM’s sidste afdeling var det Milads Pey, der tog sejren og sikrede sig en flot andenplads i mesterskabet!

Da Marc var fraværende til præmieoverrækkelsen, måtte Lone Højgård tage imod Marc’s pokal på Cadett Mini Podiet.

Sjællandsmesterskaberne top-5 Cadett Mini

  1. Marc Alexander Reistrup (1592 point)
  2. Milads Pey (1559 point)
  3. Lukas Melhedegaard Sørensen (1551 point)
  4. Vitus Steen Nyholm (1539 point)
  5. Alexander Gammelgaard Holmen (1538 point)
Scroll til toppen