Margutti: Sådan er det gået danskerne i dag

For 27. gang afholdes Trofeo Andrea Margutti. Foto: trofeomargutti.com

Sæsonen er for alvor gået i gang når vi rammer det traditionsrige Trofeo Andrea Margutti, som løber af stablen denne weekend. Som altid er Danmark stærkt præsenteret ved løbet. I år er 18 danskere med, og i især “junior”-klasserne er der godt fyldt op. Lidt ærgerligt at se, at OK-klassen kun har sølle otte deltagere.

60 MINI – 55 kørere

OKJ – 45 kørere

OK – 8 kørere

KZ2 – 49 kørere

De 17 danskere:

Sebastian Gravlund, Lucas Svensson, Robert Dieringer, Christiansen Handrup, William Wulf og Sjødal Dam er til start i 60 MINI-klassen.

Noah Watt, Mikkel Sjødal, Carl Anton Gerner, Lucas Sommerlund, Andreas Falch, Daniel Jensen, Frederik Kikkenborg, Magnus Kriklywi er til start i OK Junior.

Mens Emil Dose, Mads Damlund, Mikkel Meyer Hansen og Julius Lassen er til start i OK.

Sebastian Gravlund 5’er i kvalifikationen

Den unge Gravlund havde en kanon tidtagning lørdag. Han sikrede sig en femtebedste tid! Efter de indledende heats starter han morgendagens prefinale fra 11. startposition – super flot! Men også den garvede Lucas Svensson klarede sig med videre til finalen i morgen.

Robert Dieringer, Christiansen Handrup, Williams Wulf, Sjødal Dam skal køre repecharge søndag, hvor de alle skal forsørge at give det sidste de har, i håb om en plads i de hårde finaler!

Se alle resultaterne fra 60 MINI-heatsene her.

Noah Watt tog poleposition og starter i forreste startrække søndag

Den danske Baby Race-kører er kommet rigtig godt fra start. Han satte hurtigste tid i lørdagens kvalifikation (47.778). Efter dagens to indledende heats, hvor det blev til en sejr og en andenplads, sikrer han sig en startplacering som nummer to til søndagens prefinale.

Resten af danskerne i OKJ, udover Sommerlund, kører for danske teams, hvor AF Competition og JN Motorsport er stærkt repræsenteret. Mikkel Sjødal Dam, Carl Anton Gerner er begge videre efter lørdagens heats, men også især flot at bemærke Sommerlund og Falch begge er direkte videre!

Søndag skal Kikkenborg, Magnus Kriklywi og Jensen forsøge at komme i top seks i repecharge, så vi forhåbentlig får fuld dansk deltagelse i OKJ-finalerne.

Se alle resultater her.

Emil Dose starter toer i søndagens prefinale

I OK-feltet er der desværre meget få kørere, men heriblandt fire danskere – så mon ikke chancen for danske pokaler er der? Emil Dose, der også var anden hurtigst i kvalifikationen, starter prefinalen fra anden startplacering når han i morgen ruller ud til prefinalen.

Damlund, Meyer Hansen og Lassen starter hhv. som nummer fem, seks og otte.

Se alle OK resultater her.

FØLG LØBET DIREKTE I MORGEN SØNDAG 13.MARTS:

Livestreaming her!

Livetiming her!

Se med fra kl. 10:30 hvor OKJ kører repecharge. Her skal bl.a. Magnus Kriklywi, Frederik Kikkenborg og Daniel Jensen forsøge at komme i top seks, for at komme videre til finalen, mens det kl. 10:50 gælder 60 MINI repecharge hvor Dieringer, Wulf, Handrup og Sjødal Dam skal gøre deres for at komme med videre.

Se alle tider her.

Scroll til toppen