Nielsen øverst på podiet til WSK Master series

Mini – 72 deltagere

Mini var weekendens største klasse. Conrad Laursen var den eneste danske deltager i klassen og så var det desuden første gang Conrad deltog i et WSK løb.

Tidtagningen sluttede Conrad på en 55. plads ud af de 72 kørere. Heraf kom 67 videre til de indledende heats.

Det italienske snevejr gjorde det dog umuligt at køre de indledende heats om lørdagen og alle klasser måtte derfor nøjes med at køre prefinale og finale.

Conrad kørte med i prefinale A, hvor han kørte sig imponerende 7 placeringer op. Han sluttede prefinalen på en 21. plads, hvilket desværre ikke var nok til at kvalificere sig på trods af den flotte præsentation.

OKJ – 64 deltagere

Selvom der var mange deltagere i OKJ-klassen, var Noah Watt den eneste dansker.

I tidtagning 1 blev Noah 3’er med tiden 48.716 som var meget tæt på både 2’eren og 1’eren, men desværre ikke nok. Det blev til en 6. plads i den samlede tidtagning.

På grund af lørdagens uforudsete snevejr, var det kun prefinalen og finalen der blev kørt om søndagen. Efter 2 warmups, var Noah klar til at starte prefinalen fra P3. Selvom Noah var hurtig, rykkede han en placering ned og sluttede heatet på en 4. plads.

Finalen startede Noah fra en 7. plads. Desværre gik starten uheldigt for sig og Noah røg helt ned på en 11. plads. Her fra kørte Noah sig igen op i gennem feltet. Efter finalens 16 omgange var kørt, havde Noah kæmpet sig tilbage på 7. pladsen, hvor han altså afsluttede finalen.

Det var marokkaneren Sami Taoufik der løb med sejren.

OK – 33 deltagere

Danskerne Christian Lundgaard og Nicklas Nielsen deltog i OK-klassen, som var weekendens mindste klasse.

Begge danskere kom godt fra start med en god tidtagning. Hurtigst var Nicklas, der endte tidtagningen på en tredje plads. Tiderne i top 10, var utroligt tætte, men Christian Lundgaard sluttede tidtagningen på en 6. plads.

OK-klassen nåede heller ikke, at køre nogle heats på grund af det kolde vejr og måtte også nøjes med at køre prefinale og finale.

Både Nicklas og Christian havde en ærgerlig prefinale: Nicklas rykker 4 placeringer ned i feltet og ender på en 7. plads. Christian mister 5 pladser og slutter prefinalen på 11. pladsen.

Heldet vendte dog igen for begge kørere frem til finalen. Christian starter på inderbanen og har god fart helt fra start, gennem heatet kører han sig hele 8 placeringer op, hvilket lige præcis sikrer ham en podieplads. Christian slutter altså finalen på en 3. plads. Nicklas havde i den grad også farten med sig, da han kørte sig 6 pladser frem i feltet. Med denne flotte præstation vinder Nicklas finalen og første afdeling af WSK Master Series! Både Christian og Nicklas kom altså på podiet i samme klasse på henholdsvis 3. og 1. pladsen, mellem de to danskere, på 2. pladsen kom spanske Pedro Hiltbrand.

podie.jpg
Scroll til toppen