Masser af godt race i Søndersø

Der blev virkelig kørt om pokalerne da Søndersø i weekenden var vært for de to Dansk Super Kart afdelinger.

9. og 10. afdeling af Dansk Super Kart blev i weekenden kørt på den fynske bane i Søndersø. Weekenden bød på rigelig god vind, på den lille tekniske svære bane. Søndersø klarede værtsskabet til UG, og havde sørget for en god weekend til de omkring 80 deltagende kørere.

Den anden afdeling af DASU talent cup blev lige så tæt og spændende som den også var i Roskilde til den første afdeling. Daniel Lundgaard og Nicolai Kjærgaard er især de to duellanter der presser hinanden og slås om pointene i toppen. I Søndersø sikrede Daniel Lundgaard sig nogle vigtige point, der fortsat holder ham i front af alle tre mesterskaber. Om lørdagen var det Frederik K. Jørgensen der vandt, mens det søndag var Lundgaard der kørte finalesejren hjem.

I Cadett Mini havde den mesterskabsførende Marcus Mose en hård weekend. Lørdag sluttede han på en tredjeplads, mens det om søndagen blev til en fjerdeplads. Benjamin Frislund Mikkelsen var flyvende på Søndersø, og han vandt finalerne begge dage, og har dermed lagt sig suverænt i front af DSK og DASU mesterskabet.

Mads E. Hansen var den store stjerne i Søndersø. Han tog Cadett Jr-sejren overlegent og meget suverænt begge dage, efter stabil og meget flot kørsel. Dette sikrede ham altså guldet både lørdag og søndag, mens det stadig er Christian Lundgaard der fører DASU mesterskabet, og Noah Watt der fører DSK.

For KF er det Alexander Muller der er på toppen. Efter nogle svære afdelinger i Thy, vendte han stærkt tilbage i Søndersø, hvor han vandt begge dage. Müller fører både DIF DM og DSK-stillingen.

I KZ var det Lasse Poulsen som var den store guldhøster med Jonas Hansen på andenpladsen begge dage. I KZ XL var det lørdag Anders Scheel der vandt, mens Jan Faurschou kom stærkt igen søndag og tog den største pokal her.

Det er Toke Christensen der fører både DSK og DIF DM. Dette gør han foran Lasse Poulsen der altså havde en fantastisk weekend i Søndersø. KZ XL fører Søren Bild. 

Se alle stillinger her.

Opdateres….

Scroll til toppen