Michelle Gatting ny Danmarksmester i KF2

Efter en 2. plads i prefinalen, som blev vundet af Kevin Munkholm, var det Michelle Gatting der trak det længste strå i finalen, og dermed kunne kåres som Danmarksmester i sin debut sæson i KF2.

Her er Michelle fanget på vej til vaskepladsen, efter lørdagens tidtagning.

Top 5 i KF2 blev
1. Michelle Gatting
2. Kevin Munkholm
3. Jacob Nørtoft
4. Nicolaj Møller Madsen
5. Dear Schilling

KZ2 top 3 sluttede som det startede

I lørdagens første tidtagning var top 3 Andreas Fasberg, Henrik Lilja og Frederik H. Hansen – og det var det også da søndagens finale var kørt.

Man må sige, at Andreas Fasberg har haft en rigtig god weekend, hvor han har været helt i front fra start til slut. Han vandt også prefinalen, og her havde Michael E. Christensen, Mathias Lehrmann og Dennis Petersen kæmpet sig foran Henrik Lilja i top 5.

Henrik kendte dog sin besøgstid, og tog placeringerne tilbage igen – bortset fra førstepladsen, som Andreas havde sat sig tungt på.

Top 5 i KZ2 blev
1. Andreas Fasberg
2. Henrik Lilja
3. Frederik H. Hansen
4. Morten D. Jensen
5. Michael Bo Andersen

Selvom man er Danmarksmester i KZ2 kan man godt selv vaske sine sidekasser – og der var god brug for det efter lørdagens tidtagning.

Store forskelle fra prefinale til finale i KF3

I KF3ernes prefinale udgik Elliot Winther i starten, hvilket gav plads til Jannick Flygenring, Nicolas Beer, Christian Sørensen, Kevin Rossel og Kalle M. Andersen i top 5 – og med Andreas S. Hansen lige et sekund efter Kalle. Kean Kristensen, der var blevet 3er i lørdagens tidtagning var helt nede på en 12. plads.

I finalen blev der vendt noget rundt på tingene, og Elliot løb af med sejren – denne gang var der dog ingen plastik ko, han kunne bestige.

Top 5 i KF3 blev

1. Elliot Winther
2. Kevin Rossel
3. Andreas S. Hansen
4. Kean Kristensen
5. Kalle M. Andersen

Mikkel Mac, der vandt DM i KF2 i 2008 tog nu også et DM i KF3 – denne gang som mekaniker for Elliot Winther. Næste gang Mikkel selv skal i aktion er i Formel BMW, som skal køre i pinsen på Zandvoort i Holand.

Tillykke til de nye Danmarksmestre i KF2 og KZ2, samt DASU Mesteren Elliot Winther i KF3.

Læs også artiklen om lørdagens tidtagning

Du kan se knap 400 billeder fra lørdagens tidtagning her

Du kan se alle resultaterne på MyLaps.com

Scroll til toppen