Michelle og Nicolaj nr. 4 og 5 i Macau

Nicolaj Møller Madsen og Michelle Gatting var eneste Danske deltagere til Asia Pacific Championship for KF3 og KF1, som blev holdt i Macau den 14-16. december. Der var 13 deltagere i KF3 og 30 deltagere i KF1.

Her er Michelle Gatting øverst på podiet til Sjællandsmesterskabet tidligere på året.

Det var Nicolai Møller Madsen, der startede bedst i KF3. Efter de to indledende heats var Nicolai på en 2. plads da starten til prefinalen gik. Michelle havde haft det lidt sværere, og lå med en startplacering som nr. 8.

I prefinalen fik Nicolaj en lidt skidt start og røg ned på en 5. plads. 4 omgange før mål fik han overhalet Spanieren Carlos Sainz, og holdt 4. pladsen i mål. Han blev desværre tildelt en 10 sek. tidsstraf, og måtte derfor nøjes med en 9. plads. Michelle mistede en enkelt plads i starten, men fik sig kæmpet frem til en 5. plads i heatet – efter Nicolajs tidsstraf overtog hun 4. pladsen.

I finalen var Michelle en enkelt gang oppe på 3. pladsen, da hun overhalede samme Carlos Sainz, som Nicolai tidligere havde kæmpet med. Spanioleren fik dog overhalet Michelle igen, og hun sluttede på 4. pladsen.

Møller Madsen kæmpede sig godt frem i feltet, og kørte hurtigste omgangstid i finalen. Det lykkedes ham dog ikke at komme længere frem end 5. pladsen.

Alt i alt en udmærket præstation af de to Danskere.

Top 5 i KF3 blev:
1. Gerard Barrabeig, E, FA Kart
2. Tom Grice, GB, Gillard
3. Carlos Sainz, E, FA Kart
4. Michelle Gatting, DK, Gillard
5. Nicolai Møller Madsen, DK, Tony Kart

I KF1 gjorde Tony Kart teamet rent bord på podiet – top 5 blev:
1. Marco Ardigo, I, Tony Kart
2. Mattias Laine, FIN, Tony Kart
3. Gary Cat, GB, Tony Kart
4. Allessandro Bressan, I, Kosmic
5. Jack Te Brack, NL, Zanardi

Du kan se alle resultaterne på cikfia.com

Scroll til toppen