Møller Madsen og Gatting 3 og 4 til WSK

Michelle Gatting gav Nicolaj Møller Madsen kamp til stregen ved første afdeling af WSK, der blev kørt på La Conga i Syditalien den 5-7. marts.

3 danskere kæmpede om den podieplads, som Nicolaj Møller Madsen endte med at snuppe. Michelle var i lang tid den forreste af de 3, men Nicolaj fik overhalet sidst i finalen, og kørte over stregen foran Michelle og Jacob – som desværre fik en 10 sekunders straf for nærkontakt med en konkurrent under starten, hvorfor han sluttede på 20. pladsen.

Max Klinkby-Silver var også rigtig godt kørende i finalen, som han sluttede på en 10. plads. Lars Sørensen og Thomas Fjordbach kom ikke videre til finalerne. Lars havde ellers farten til det, men kun ét ordentligt gennemført heat, med en slutplacering som nr. 8 var ikke nok.

3 ud af 4 danske KF3 deltagere i finalen
Kevin Rossel, Nicolas Beer og Nicklas Nielsen kvalificerede sig som nr. 13, 16 og 18 mens Christian Sørensen kun havde et enkelt fornuftigt kvalifikationsheat, hvor han kom ind som nr. 11 – og det var ikke nok til at gå videre.

Nicolas Beer blev nr. 5 i prefinalen, hvor Nicklas Nielsen blev nr. 17, mens Kevin Rossel blev diskvalificeret.

I finalen var Nicolas rigtig uheldig og udgik på første omgang. Nicklas Nielsen kørte en flot 10. plads hjem og Kevin Rossel kørte sig fra bagest i feltet til nr. 17.

Nyck de Vries tog 2. pladsen i Super KF
Den lille ‘flyvende hollænder’ startede med at sætte alle konkurrenterne på plads i tidtagningen. Fra pole position kørte han derefter en sejr og en andenplads hjem i de to første kvalifikationsheats. En udgået i sidste kvalifikationsheat gjorde at han måtte starte prefinalen fra en 12. plads.

12. pladsen blev byttet til en 4. plads i prefinalen, og i finalen avancerede han yderligere, så han kunne slutte på 2. pladsen.


Nyck de Vries (yderst til venstre af de 3 kørere) er ikke ret stor, men en andenplads i det meget erfarne Super KF felt i sit 2. løb i klassen siger alt om, hvor den unge hollænder er på vej hen. Fotos:
Kartkom.com.

Scroll til toppen