Kartskole i Vojens 29-31. marts

DASU og Vojens Karting Klub inviterer igen til kartskole for ungdomskørere mellem 8 og 15 år. Du kan nå at tilmelde dig frem til 22. marts – dog kun på e-mail.

En kartskole er et arrangement med fuld tryk på, for dig der er mellem 8 og 15 år, og ønsker at køre kart i 3 hele dage.

Det er din chance for at komme godt i gang med kartsporten, og for at blive en bedre kører, lære noget om din kart og samtidig møde andre med interesse for kartsporten.

3 dage med fuld fart
I de tre dage, som kartskolen varer får du mulighed for at lære om den rigtige kørestil, om hvordan du placerer dig på banen under løb. Hvordan du som sportsmand opfører dig under løb, såvel som under træning.

Du kan få en snak med DASU’s instruktør om, hvordan du bliver en bedre kører eller du snakker teknik med en af DASU’s tekniske eksperter og får gode råd om, hvordan du sætter din kart op, så den fungerer så godt som muligt. Herunder gælder også hvordan kører og mekaniker er et team, der arbejder sammen.

Hvem kan deltage
Deltagere på kartskolerne er for kørere i Cadetti mini og junior, National A junior, samt tilsvarende DASU godkendte promotorklasser, herunder Rotax Ungdomsklasser.

Deltagelse på kartskolen forudsætter, at man medbringer sin egen kart, har en gyldig licens og medbringer mekaniker eller har en aftale med en anden deltagers mekaniker. Transport af kart, er den enkelte deltager selv ansvarlig for.

Har man ikke selv en transponder kan man kontakte klubben, der afholder kartskolen, og høre om de kan hjælpe.

Prisen for at deltage er:

Kørere kr. 775,-

Mekanikere og andre hjælpere kr. 475,-

Beløbet dækker alle måltider og baneleje.

Arrangeres der aktiviteter ud over selve ‘skolen’ vil disse indgå i beløbet. Beløbet dækker ikke transport, udgifter til brændstof eller reservedele.

Tilmelding

Den officielle tilmeldingsfrist er udløbet, men frem til 22. marts kan du tilmelde dig ved at sende en e-mail til Lars Eriksen på lte@nti.dk.

Yderligere oplysninger
Har du brug for yderligere oplysninger kan du sende en mail til dasu@dasu.dk mrk. Kartskolen eller kontakt DASU på tlf. 43 26 28 80 – tryk 2.

Scroll til toppen