Møller Madsen og Beer helt i front

Det traditionsrige Winter Cup løb er netop kørt på South Garda Karting bane i Italien. Nikolaj Møller Madsen og Nicolas Beer sluttede det hårde og uforudsigelige løb som hhv. nr. 3 i KF2 og nr. 4 i KF3.

Nicolas Beer leverede en meget imponerende indsats, hvor han startede med at sætte tiden foran 108 konkurrenter i KF3. Herefter vandt han 4 ud af sine 5 kvalifikationsheat.

Dette var alligevel kun nok til en startplacering som nr. 4 i prefinalen, hvor Max Verstappen, Dennis Jake og Egor Orudzhev indtog de første 3 pladser. Nicolas holdt sin 4. plads gennnem både prefinale og finale.

Top 5 i KF3 blev

1. Egor Orudzhev, RUS, Intrepid / TM
2. Max Verstappen, NL, CRG / Maxter
3. Alexander Albon, GB, Intrepid / TM
4. Nicolas Beer, DK, Alonso / Vortex
5. Pedro Aguilar Hiltbrand, E, Kosmic / Vortex

Kevin Rossel sluttede som nr. 18, Nicklas Nielsen nr. 23 og Christian Sørensen nr. 29. Især rigtig flot af Nicklas Nielsen, der er debutant i klassen. Både Kevin og Christian fik også vist deres evner, men havde ikke de nødvendige marginaler med sig.

Nicolaj Møller Madsen tager sin 6. podieplads i træk

Nicolaj havde rigtig god fart i ugens test op til løbet. Og om der var regn og vådt, eller tørt og koldt – så havde han farten til at holde sig konstant i top 3. Det blev også til et par suveræne sejre i kvalifikations heatene, og dermed gik han direkte videre til finalerne som fjerde mand.

Nicolaj startede prefinalen fra fjerde position, og sluttede på en trejdeplads. Det gav en startposition som treer i finalen og det var et perfekt udgangspunkt.

Nicolaj fik en suveræn start i finalen, og lagde sig straks i front! De første fem omgange var med dansk føring, men desværre måtte Nicolaj se sig slået af Michael Heche i Intrepid, og Gerard Barrabeig i Birel. Den danske Energy-kører sluttede den hårde Winter Cup af på podiet på en tredjeplads. Det er et væsentligt avancement fra sidste år, hvor han sluttede af på en 20. plads.

Jeg er faktisk rigtig glad for min tredjeplads. Winter cup er et uforudsigeligt løb, hvor alt kan ske. Jeg scorer min sjette podieplads i træk, og det er super fedt at jeg kan vise at jeg ligger konstant og stabilt i toppen i alle serier, fortæller en tilfreds Nicolaj Møller Madsen til Janni Storm.

Top 5 i KF2 blev

1. Michael Heche, CH, Intrepid / TM
2. Gerad Barrabeig, E, Birel / BMB
3. Nicolaj Møller Madsen, DK, Energy / TM
4. Vincent Fraise, F, Intrepid / TM
5. Ignazio D’Agosto, I, Tony Kart / Vortex

Bo Sørensen var den eneste anden danske KF2 kører, der klarede sig igennem de 5 hårde kvalifikationsheats med point nok til at komme i finalen, som han sluttede på en 15. plads.

Du kan finde alle resultaterne på southgardakarting.net

Scroll til toppen