Müller udbyggede føringen i KF

12 kørere var til start i KF klassen i Vojens. Her fik Alexander Müller fik udbygget sin føring.

Højt at flyve, dybt at falde. Tja, med 26 deltagere til 1. og 2. afdeling af DSK i København, var antallet faldet til 12 i Vojens. Dermed feltets mindste klasse. Det betød til derimod ikke, at der ikke blev kørt masser af tæt ræs, for det gjorde der! Alexander Müller har fortsat udbygget føringen, mens Mathias Sjøberg tog sæsonens første DSK-sejr i KF.

I lørdagens tidtagning var det Kristian Thorsen der var hurtigst med tiden 56.238, mens Peter Bøllingtoft var toer og Muller treer. Første heat vandt Alexander Muller foran Thorsen og Mathilde Langenberg. Andet heat vandt den regerende mester Muller også, igen foran Thorsen med over 2 sekunder. I lørdagens finale så det også længe ud til, at Muller skulle tage endnu en sejr. Det var dog en hurtig og kvik Mathias Sjøberg der på sidste omgang overhalte og kørte sin første DSK-sejr hjem i år.

Top 3, finale KF (3. afdeling)

1. Mathias Sjøberg

2. Alexander Müller

3. Christian Sørensen

En af dem som havde en rigtig dårlig dag var Valdemar Risom. Han kom slet ikke til start i finalen pga motorstop, og måtte derfor se finalen blive kørt fra tilskuerrækkerne. Ikke optimalt for den ellers hurtige oprykker fra JN Motorsport.

Sjøberg_DSK_KF.JPG
Mathias Sjøberg vandt lørdagens finale flot, foran Alexander Muller. Foto: Janni Storm

I søndagens tidtagning var Alexander Muller hurtigst med tiden 57.053. Dette var foran Thorsen og Sjøberg. Dagens første heat blev vundet af Peter Bøllingtoft der kørte et suverænt heat. Muller sluttede som toer mens Thorsen endte på tredjepladsen. Andet heat vandt Muller med 2,6 sekunder foran Christian Sørensen og Kristian Thorsen. Finalen blev selvsikkert vundet af en hurtig Alexander Muller der endnu engang kunne score sig nogle gode point til mesterskaberne. Ind på andenpladsen kom Peter Bøllingtoft, og på tredjepladsen DINO-køreren Christian Sørensen.