Nicolaj Møller Madsen fabrikskører for Energy

Nicolaj rykker op i KF2 klassen, og skal deltage i WSK serien. Det er også målet at kvalificere sig til både EM og World Cup. Desuden vil løbskalenderen omfatte Dansk Super Kart, Viking Trophy og NEZ Mesterskabet.

Her er Nicolaj ved finalen i Dansk Super Kart 2008 – Nicolaj vandt Dansk Super Kart i KF3 for 2. år i træk.

Nicolaj bliver teamkammerat med Svenske Måns Grenhagen, som skiftede til Energy i efteråret 2008, og nåede at vise nogle gode resultater i KF3 (f.eks. nr. 5 ved EM og nr. 8 i WSK). Ellers har Energy mest vist internationale top-resultater i KZ klasserne, så det bliver spændende at følge det Skandinaviske makkerpar på de internationale baner. Teamkammerat bliver også Danske Andreas S. Hansen, der skal køre KF3 for Energy fabriksteamet.

Teamet overvejer pt. om Nicolaj også skal deltage i det Tyske Mesterskab, ligesom det har været på tale, at Nicolaj måske skal køre et løb for den Amerikanske Energy forhandler i Florida til januar 2009 – under alle omstændigheder er der lagt op til en travl sæson for Nicolaj Møller Madsen.

Til de internationale løb får Nicolaj fuld support af fabriksteamet. Det er imidlertid ikke afgjort, hvem der skal supportere Nicolaj til de Danske løb.

Du kan følge med i Nicolajs bedrifter på www.nicolaj.eu.

Scroll til toppen