Nicolaj Møller Madsen nr. 3 ved WSK i Angerville

I en weekend med meget skiftende vejr, var Nicolaj Møller Madsen den af de 6 Danskere, der gjorde det bedst. Han vandt alle sine 4 kval. heat, blev 2’er i prefinalen og 3’er i finalen. Han ligger nu samlet nr. 4.

Her er Nicolaj på podiet (yderst til højre) sammen med vinderen Mackenzie Taylor og 2’eren Faffaele Marciello.

Nicolaj var med helt fremme fra start til slut. Han blev samlet 2’er i tidtagningen, og vandt alle sine 3 kval. heats, hvilket gav han pole position i prefinalen. Her måtte han dog vige førstepladsen for Mackenzie Taylor, der var startet 3’er i prefinalen.

I finalen lå Nicolaj 2’er indtil få omgange før målstregen, hvor han måtte vige pladsen for den Schweiziske kører Raffaele Marciello. Vinder af finalen blev Mackenzie Taylor fra England.

Michelle Gatting blev nr. 38 i tidtagningen, og sluttede første kval. heat på en 30. plads. Herefter viste hun formatet med en 4. plads og to 5. pladser. Det var nok til en startplacering som nr. 15 i prefinalen, hvor hun avancerede til en 11. plads. I finalen røg hun dog lidt tilbage igen, og sluttede finalen som nr. 15.

Michelle ligger nu som samlet nr. 6 i turneringen.

Hverken Lars Sørensen eller Kevin Rossel fandt farten på banen i Angerville. De sluttede som hhv. nr. 69 og 76 efter kval. heatene, og måtte derfor se finalerne fra tribunen.

I KF1 sluttede Nikolaj Bøllingtoft som nr. 7
Julian Mengers måtte nøjes med en placering som nr. 18. Ingen af de to havde rigtig haft tur i den i tidtagningen og i kval. heatene, men fra en startplacering som nr. 28 i finalen, gik det ret godt for Nikolaj i finalen, da han avancerede 21 pladser til 7. pladsen, mens Julian, der startede som nr. 22 kun avancerede 4 pladser.

Du kan se alle resultater på wskarting.com

Scroll til toppen