Niklas V. Olsen slog til på sin hjemmebane

Niklas V. Olsen (#23) var rigtig godt kørende på hans hjemmebane – Foto: Kart-Racing.dk

Der blev kørt DM/SM og RMC i de 4 Rotax-klasser; Mini, Junior, Senior og DD2 med de sædvanlige underklasser; Ladies Cup (Junior og Senior), Senior National, DD2 Master og DD2 XL.

Lørdagens træninger, tidstagning og kval.heat var præget af regnvejret, som hærgede store dele af Sjælland hele lørdagen, mens søndagen viste sig fra den gode side rent vejrmæssigt med en del sol og tørt – ideelt gokartvejr.

Den megen regne i dagene op til løbet betød, at det som ellers skulle være “sandfang” var blevet forvandlet til mudderpøl, som flere kørere gennem weekend havde “fornøjelsen” af at havne i – men det skulle jo også være så sundt for huden!  Kart og chaufør var nærmeste ukendelige efter en tur i pløret og det gav travlhed ved vandslangen!

Muder-Kart_RMC6.jpg

Sådanne så karten ud efter en tur i pløret – Foto: Kart-Racing.dk

Rotax Mini (13 deltagere)

Mini-klassen kørte som eneste klasse afsluttende løb både lørdag og søndag – SM om lørdagen og DM om søndagen.

Mini_RMC6_2011.jpg

Camilla Kaus Larsen (#63) og Mathilde Langenberg (#80) satte drengene på plads i Rotax Mine – Foto: Kart-Racing.dk

Om lørdagen var det Hjalte Hellenberg (#78) der satte tiden i tistagningen med næsten ½ sek. til Simon B. Hien (#13) med lørdagens 2. bedste tid, mens Sebastian Hove (#94) kørte lørdagens 3. hurtigste tid.

Som dagen skred frem viste mini-klassens to hurtige piger, at de var kommet for at sætte drenge på plads. Således kørte Mathilde Langenberg (#80) først over målstregen i lørdagen finale, mens den lokale Camilla K. Larsen (#63) tog sig af 2. pladsen og Sebastian Hove (#94) fik kørt sig ind på en 3. plads.

Lørdagens resultat i Rotax Mini:

 1. Mathilde Langenberg
 2. Camilla Kaus Larsen
 3. Sebastian Hove
 4. Simon B Hein
 5. Mathias Valentin

I søndagens løb, var det igen klassens to hurtige piger der var toneangivende. Camilla Kaus Larsen (#63) satte tiden i søndagens tidstagning, mens Mathilde Langenberg (#80) kørte 2. bedste tid og Hjalte Hellenberg (#78) satte dagens 3. bedste tid. Selv om drengende kæmpede hårdt for at komme helt frem i feltet, så var det Camilla og Mathilde der satte sig på de 2 første placeringer i søndagen finale, mens Simon B. Hein (#13) tog sig af 3. pladsen.

Søndagens finale blev desværre stoppet med “rødt flag” med kun 3. min. tilbage, da Mathias Valentin (#11) måtte tilses af lægen efter en påkørsel i starten af heatet.

Søndagens resultat i Rotax Mini:

 1. Camilla Kaus Larsen
 2. Mathilde Langenberg
 3. Simon B. Hein
 4. Sebastian Hove
 5. Hjalte Hellenberg

Rotax Junior (25 deltagere)

Junior_RMC6_2011.jpg

Mathias Smit (#326) og Alexander Weiss (#16) i front af Junior-feltet under liner op til starten i søndagens finale – Foto: Kart-Racing.dk

I Junior-klassen var det Casper Bonne Petersen (#49) der var hurtigst i lørdagens tidstagning med nogle få hundrededele foran Jonas Lynge (#56), mens Mathias Smit (#326) kørte 3. bedste tid.  Det viste sig hurtigt at det var Mathias Smit, der var bedste kørende af alle juniorerne den weekend. Mathias Smit vandt nemlig både søndagens kval.heat samt de 2 finaler. Kampen om de øvrige placeringer faldt bedst ud til Jonas Lynge (#56), som kørte sig til en 2. plads, mens Alexander Weiss (#16) satte sig på 3. pladsen i søndagens finale.

Resultatet i Rotax Junior:

 1. Mathias Smith
 2. Jonas Lynge
 3. Alexander Weiss
 4. Casper Bonne Petersen
 5. Emil Andersen

Rotax Junior Ladies Cup:

 1. Annika Lundh
 2. Karoline Jørgensen
 3. Malene Christensen

Rotax Senior (29 deltagere)

Senior_RMC6_2011.jpg

Niklas V. Olsen (#23) og Mads R. Thomsen (#3) i front af Senior-feltet under liner op til starten i sndagens finale – Foto: Kart-Racing.dk

Modsat de tidligere afd. i RMC var der “kun” 29 deltagere i Senior-klassen og dermed var der plads til at alle deltager kunne deltage i søndagens afgørende finaler.

I lørdagens tidstagning var det Martin Høgh (#67) der satte tiden foran Alexander A. Lauritzen (#48) som kørte 2. hurtigste tid med Niklas V. Olsen (#23) på 3. bedste tid. Den ellers så dominerende Kasper H. Jensen (#1) kørte en tid, der placerede ham på en 10 plads. Det viste sig efterfølgende, at det var et problem med hans “power valve”, hvilket resulterede i nedsat effekt på motoren.

Det blev dog den lokale kører Niklas V. Olsen (#23), der fik sat tingene på plads i søndagen afgørende finaler, hvor han i flot stil vant finalen tæt for fuldt af Kasper H. Jensen, som gav ham kamp helt frem til målstregen.  På 3. pladsen kom Mads R. Thomsen (#3) tæt for fuldt af Alexander A. Lauritzen (#48).

Resultatet i Rotax Senior:

 1. Niklas V. Olsen
 2. Kasper H. Jensen
 3. Mads R. Thomsen
 4. Alexander A. Lauritzen
 5. Nicolai Kristensen

Resultatet i Rotax Senior Ladies Cup:

 1. Jannie Johansen
 2. Nanna Gøtsche
 3. Sofie K. Møller

DD2 (12 deltagere)

DD2_RMC6_2011_2.jpg

Andreas H. Jensen (#1) og Christian Høgh (#77) i front af DD2-feltet under liner op til starten i søndagen finale – Foto: Kart-Racing.dk

DD2-klassen var delt op i 2 klasser, DD2 og DD2 Master/XL.  I DD2 var det Jan Andreasen (#5) der satte tiden i lørdagens tidstagning foran Jan Christensen (#87) og Andreas H. Jensen (#1). Kampen om topplaceringerne var på ingen måde givet på forhånd, da der i hvert heat blev “gået til stålet” og med flere forskellige kørere, som alle blandede sig i topstriden hen over weekenden.

Det blev dog Christian Høgh (#77) løb med sejren i søndagens finale, efter en dramatisk start, hvor et sammenstød bl.a. kostede Magnus Freck (#99) en mulig topplacering.  Andreas H. Jensen kørte en 2. plads i hus, mens Peter Lundstrøm (#47) satte sig på 3. pladsen.

Resultatet i DD2:

 1. Christian Høgh
 2. Andreas H. Jensen
 3. Peter Lundstrøm
 4. Stefan S. Lauritsen
 5. Jan Andreasen

DD2 Master (7 deltagere) – DD2 XL (5 deltagere)

DD2Master_RMC6_2011.jpg

Johnny Nørgaard (#111) og Jan Faurschou (#32) i front af DD2 Master/XL under liner op til starten i søndagens finale – Foto: Kart-Racing.dk

I DD2 Master var det Torben Hansen (#104) som satte tiden i lørdagens tidstagning mens Hugo Jensen (#223) var hurtigste XL’er i lørdagens tidstagning.

Om søndagen var det Johnny Nørgaard (#111) som var bedst kørende DD2 Master, hvor han vandt foran Jan Faurschou (#32) og Peter Dyhr (#24).

DD2_XL_RMC6_2011.jpg

Peter Gramkow (#64) var dominerende i XL-klassen – Foto: Kart-Racing.dk

I XL-klassen var Peter Gramkow (#64) helt dominerende med omgangstider der næsten var 1 sek. hurtigere end de øvrige XL’er og han vandt da også med en komfortabel føring på over 14 sek. til Steffen Nilesen (#119).

Resultatet i DD2 Master:

 1. Johnny Nørgaard
 2. Jan Faurschou
 3. Peter Dyhr

Resultatet i DD2 XL:

 1. Peter Gramkow
 2. Steffen Nilesen
 3. Hugo Jensen

Du kan se alle resultater på Mylaps.com

Der er lagt en masse billeder på facebook.com/gokartweb.dk – “synes godt om” Gokartweb.dk på Facebook nu, så bliver du opdateret automatisk.

Scroll til toppen