Nyt fra RS Competition

Meget er sket siden RS Competition i 2005 blev startet af DTC-kører Robert Schlünssen og Ken Nielsen. Kartmærket er Mach 1, og Roberts hjælp i udviklingen af nye karts på Mach 1 fabrikken i Sydtyskland har ført til et direkte samarbejde mellem fabrikken og teamet.

Den nye Mach 1 kart vil blive udstillet på IKA 2009 kartmessen i Offenbach 24. januar.

Sæson 2008 blev et år med succes for RS Competition med mange hurtigste omgangstider, mange podieplaceringer og vundne mesterskaber. Teamet vandt Rotax Nordisk Mesterskab i junior klassen og DD2 og blev nummer 2 i Rotax Senior. Yderligere fik teamet en 2. plads i Dansk Mesterskab i junior samt en 3. plads i DM Senior.

Efter den succesfulde sæson i 2008, går RS Competition nu skridtet videre og har købt ny lastbil og et dertil hørende telt. Lastbilen og det 160 kvadratmeter store telt er netop blevet hentet i Tyskland, og forarbejdet til sæson 2009 er allerede i gang. Den nye Mach 1 kart FIA9 er også netop blevet færdig på fabrikken og er allerede sendt mod Danmark. Karten har flere nyheder at byde på heriblandt nyt styrtøj og nyt bremsesystem, og samtidig er hele karten bygget i en komplet 30mm konstruktion. Den vil være udstillet på messen i Offenbach i januar måned.

Den officielle sæsonstart for teamet vil blive i februar i Zuera i Spanien og i Lonato i Italien. Zuera er banen, hvor den første Rotax EM afdeling afholdes en måned efter. RS Competition vil blive at se til de danske Rotax mesterskaber, Nordisk mesterskab, Euro Challenge og muligvis Dansk Superkart i KF2. Teamet vil blive repræsenteret i alle klasser af i alt 10-12 kørere.

Som opvarmning til den kommende sæson vil mange af teamets kørere deltage i den årlige Bremerjagt og også i Rotax Grand Prix’et. Også i det efterfølgende 3 timers Rotax Le Mans vil RS Competition stille op med et team bestående af fire kørere. Løbene finder sted i Racehall i Århus den 28 og 29. december.

Download pdf med hele pressemeddelelsen fra RS Competition

Scroll til toppen