PSK: Tæt fight i stor ICA klasse

Selvom Julian Mengers fra Euroteam tog sig af førstepladsen i begge afdelinger af Peugeot Super Kart, var det ikke konkurrence om pladserne der manglede. Blandt de 38 deltagere var der flere kørere, som blandede sig aktivt i topstriden.

Her går starten til et ICA heat med Søren Mosebo og Maiken Rasmussen i forreste række.

Se billeder fra træning og lørdagens løb her

Se billeder fra søndagens løb her

Se resultater på tmsk.dk

Søren Mosebo startede lørdagen løb i suveræn stil med bedste tid, 1’er i begge kval. heats og 3’er i prefinalen – men så var det slut med dækkende, og han måtte tage til takke med en  17. plads i finalen. Om søndagen havde Søren fået styr på dæksliddet og var meget stabil med en 2’er på tiden, 1’er i begge kval. heats og 2’er i begge finaler.

Andreas Fasberg var en af de andre der gav Julian Mengers konkurrence i ICA klassen. Han startede lørdagen på en 3. plads, men sluttede 10’er. Søndagen gik mere stabilt med pole position efter tidtagningen og en samlet 2. plads efter kval. heatene. Det blev til en 3. plads og en 4. plads i prefinale og finale.

Christian Jørgensen kørte også rigtig stærkt om lørdagen, men da Nils Vestergård fik overhalet med lidt skubberi på sidste omgang for enden af langsiden, hvor Christian Jørgensen lå på 3. pladsen, kogte jørgensen over, og kørte hårdt ind i Nils Vestergaard på vej ud i pitten. Det gav naturligvis det sorte flag, og udelukkelse for resten af weekenden – efter nogens mening var den straf endda for mild.

Kevin Munkholm havde også fart på, og fik en 2. plads i lørdagens finale, på trods af en del problemer undervejs. Søndagen var heller ikke problemfri for Munkholm, der havde fået kæmpet sig op til en startplacering som nr. 6 i finalen. Han udgik desværre efter et uheld i finalen.

Thomas Dam gjorde det rigtig godt weekenden igennem. Om lørdagen startede han på en 12. plads, men kæmpede sig op til en 5. plads i finalen. På trods af en meget svær start på søndagen, med en 33. plads i tidtagningen, sluttede dagen endnu bedre. Han brugte hele dagen på at kæmpe sig op, og sluttede på en meget flot 3. plads i finalen.

Sebastian Salinas viste også stor styrke ved at klare sig fra den svære midterste del af feltet i starten til en slutplacering som hhv. nr. 4 og 5 i de to finaler.

Maiken Rasmussen havde farten med ikke det afgørende held til at klare sig igennem problemerne. Hun startede med en flot 2. plads i lørdagens tidtagning, faldt lidt tilbage med en 6’er og en 7’er i kval. heatene inden det gik galt i prefinale og finale, der sluttede med nr. 31 og 20. Søndagen startede også rigtig godt med en 3’er på tiden, 3’er og 4’er i de to kval. heats, 4’er i prefinalen inden hun desværre røg af banen i starten af finalen.

Mange andre kørere var med til at gøre weekendens ICA løb spændende – nogle af de mest markante – af de øvrige, der ikke nåede med i topplaceringerne var Sonny Persson, Michael Sørensen, Dennis Jensen, Dennis Petersen, Danni Andersen og Rogier De Wit.

Her er ICA kørerne på podiet: 1. Julian Mengers, 2. Søren Mosebo, 3. Thomas Dam, 4. Andreas Fasberg, 5. Sebastian Salinas.