Røes 0.009 sek fra poleposition til WSK Gold Cup

Hele 7 danskere er i denne weekend til start til WSK Gold Cup der køres på Adria International Raceway. Fredagens kvalifikation startede da også ganske godt ud, især for danskerne i KF-klassen. Den hurtigste tid blev kørt af Baby Race-køreren Leonardo Lorandi, men kun 0.009 sekunder fra hans tid var den danske KF-rookie Casper Røes. Lige bag ham var den garvede Nicklas Nielsen der altså kørte kvalifikationens tredjehurtigste tid.

I KF Junior-klassen holder Christian Lundgaard sig fortsat i toppen. Hurtigst på tiden i KFJ var Clément Novalak, mens Christian Lundgaard var 4. hurtigst. Både Noah Watt, Frederik Vesti og Mikkel Höyer kører med til løbet – og har placeret sig som nr. 30, 37 og 43 i kvalifikationen.

I KZ2 er Nikolaj Rasmussen eneste danske kører. Han blev i dagens kvalifikation 15’er på tiden i sin danske Dino-kart, mens det var Flavio Camponeschi der satte hurtigste tid.

Lørdag køres de indledende heats så, og her bliver det spændende at følge de skarpe danskers præstationer. Sæsonen er startet fantastisk ud med flere podiepladser til danskerne, så forventningerne er høje og presset er stort.

Tidsplanen for hele weekenden findes her.

Resultater kan findes her.

Scroll til toppen