WSK Gold Cup: Dansk dominans i KF & KF Junior

Foto: Christian Lundgaard #301 har lagt sig ud som en af de helt store favoritter i dette års KFJ-klasse. KSP.fr/Kartcom.com

At Christian Lundgaard og Nicklas Nielsen hver især kører med et 1-tal på deres gokart (#301 & #201) er ikke helt uden grund. De danske kamphaner har i det tidlige stadie af 2015-sæsonen lagt sig ud som to helt klare favoritter i hver sin klasse. De gode takter fortsætter i stor stil, og når lamperne imorgen slukker – og prefinalerne går igang, er det med en dansker forrest i både KF Junior og KF. Det er resultatet af et flot stykke arbejde af de to danskere.

KF JUNIOR

I dagens indledende heats har Ward Racing-køreren, Christian Lundgaard, klaret sig bedst med sine to vundne heats og to andenpladser, mens både Ricky Flynns Noah Watt og Energys Frederik Vesti begge har lavet nogle rigtig flotte præstationer. Watt formåede i dagens sidste heat at kæmpe sig fra 12. pladsen og frem til en 2. plads, mens han i de tre andre heats er blevet nr. 10, 10 og 6. Han starter derfor 7’er i sin prefinale imorgen. Også Frederik Vesti har holdt sig skarp. Han kørte placeringerne 9, 8, 11 og 8 hjem i dagens heats. Dermed starter han morgendagens prefinale fra 10. startplacering. Mikkel Höyer kører i denne weekend sit første WSK-løb, og er i år blevet fabrikskører for Praga-teamet. Han kørte placeringerne 13, 16, 10 og 20 hjem i de fire heats. Det betyder at han skal starte prefinalen fra 19. placering, og her gælder det om at holde sig indenfor top 17 for at gå videre til finalen.

KF

I KF-klassen har Tony Kart-fabrikskøreren, Nicklas Nielsen, været den bedste i dagens heats. Han er blevet 3’er, 2’er og har vundet et heat. Dermed starter han også forrest imorgen. Ved siden af ham starter Martijn Van Leeuwen fra Keijzer Racing. Ricky Flynn-køreren Casper Røes holder sig fortsat i toppen af den hårde KF-klasse. I dagens heats blev han henholdsvis 5, 7 og 4 – og starter derfor fra 4. startplacering i morgendagens prefinale. Et stærkt stykke arbejde af KF-rookien der altså mænger sig med nogle af de garvede og erfarne KF-kørere.

KSP-WSK-Gold-Cup-Adria-Nielsen-KF.jpg
Nicklas Nielsen #201 starter fra poleposition i morgen når prefinalen sættes igang. I anden startrække er danske Casper Røes #228 klar til at dyste mod de skarpe kørere i KF-klassen. Foto: KSP.fr/Kartcom.com

KZ2

Nikolaj Rasmussen kører mod nogle af de helt stærke drenge i KZ2-klassen. Bedst er det idag gået for Jonathan Thonon der starter forrest imorgen når prefinalen køres. Danske Rasmussen er blevet 14, 15, 12 i de tre heats – og starter derfor fra 15. startposition imorgen.

TIDSPLAN SØNDAG 1. MARTS

60 Mini
11:20 – Prefinale A
11:40 – Prefinale B
14:35 – Finale

KF Junior
12:40 – Prefinale A
13:00 – Prefinale B
16:05 – Finale

KF
12:00 – Prefinale
15:05 – Finale

KZ2
12:20 – Prefinale
15:35 – Finale

Se alle resultater her.

Løbet kan livestreames fra wskarting.it.

Scroll til toppen