Lundgaard vinder af WSK Gold Cup

Det blev til sæsonens tredje sejr for danske Christian Lundgaard, da han idag kunne køre først over målstregen i WSK Gold Cup-finalen. Også danske Nicklas Nielsen fortsatte de flotte takter da han vandt dagens prefinale og sluttede finalen på andenpladsen.

Dermed er det fjerde løb ud af fire mulige, hvor danskerne har været på podiet!

KF Junior

I KFJ køres der to prefinaler, henholdsvis en prefinale A og en prefinale B. Alle danskerne var samlet i prefinale A, og her var det  Christian Lundgaard der vandt, mens Noah Watt sikrede sig en flot fjerdeplads. Frederik Vesti var meget flot placeret på 5. pladsen, men i en overhaling røg han i noget tumult og karten gik ud – og her endte løbet for den regerende Danmarksmester. Mikkel Höyer endte prefinalen på 13. pladsen, hvilket var nok til at gå videre til finalen – men han blev senere udelukket efter sammenkørsel med to andre kørere. Det betød også at Christian Lundgaard og Noah Watt var de to eneste danskere der gik videre til finalen.

Finalen skulle også vise sig at blive med dansk dominans. Christian tog selvsikkert sæsonens tredje internationale sejr, mens Noah Watt fik kørt et sublimt resultat hjem, og ikke mindst en flot stabil tid. Han kørte over stregen som 6’er i det hårde KFJ-felt, men fik desværre 3 sekunders straf der sendte ham ned på 14. pladsen.

watt2-640x250.jpg

Noah Watt forklarer prefinalens overhalinger for far Jason.

KF

Nicklas Nielsen vandt prefinalen foran Alexander Vartanyan, mens Casper Røes sluttede på 5. pladsen. I finalen blev der kæmpet godt, mens det altså blev Kosmic-køreren Karol Basz der trak det længste strå og vandt finalen foran Nicklas Nielsen. Suveræne Nielsen der for tredje løb i år betræder podiet! Casper Røes kom ind på 6. pladsen, og har vist flot stabilitet ved at holde sig omkring top 5 hele weekenden igennem.

Casperroes 640

Casper Røes Andersen har fået en rigtig flot start på sin første KF sæson. Ligesom Noah Watt i KF Junior kører Casper for det engelske Ricky Flynn team, som må siges at levere vindere på stribe.

Ohaugaard 640

Ole Haugaard fra One Engines er også fast motorleverandør til blandt andet Ricky Flynn teamet – og han var naturligvis også til løbet i Adria.

KZ2

Danske Nikolaj Rasmussen fik hård kamp af de garvede gearkart-kørere. I prefinalen vandt Marco Ardigo, mens danske Rasmussen endte på 13. pladsen. I finalen var det Tony Kart-køreren Flavio Camponeschi der vandt foran Jonathan Thonon og Lorenzo Camplese. Her sluttede Rasmussen endnu engang på 13. pladsen.

Nrasmussen 640

Her er Nikolaj Rasmussen under testen op til løbet. Løbet var både sæsondebut for Nikolaj og den nye model af DINO karten.

Alle resultater kan findes her.

Scroll til toppen