ROK Cup i Vojens

På billedet: 2011 vinderen i Mini Rok, Frederik K. Jørgensen (arkivbillede). Foto: Kart-racing.dk

Mini ROK – 6 deltagere
I Mini ROK klassen, skulle meget gå galt for Frederik K. Jørgensen, hvis han ikke skulle tage den samlede sejr i klassen. Han var inden løbet i Vojens 39 point foran Peter Ravn Bøllingtoft, men i og med Peter ikke deltog i løbet, var nærmeste konkurrent Andreas Gajczyk, som havde 52 point op til Frederik.

Frederik tog da også den samlede sejr i klassen, med en 4. plads i prefinalen og en 3. plads i finalen. Vinderen af finalen i Vojens blev Michael Christiansen, foran Nicolai Kjærgaard og Frederik K. Jørgensen.

Top 5 i Mini ROK:
1. Michael Christiansen
2. Nicolai Kjærgaard
3. Frederik K. Jørgensen
4. Simon Pilgaard
5. Anders Gajczyk

Top 3 i Mini ROK Cup 2011 (iflg. vores udregninger)
1. Frederik K. Jørgensen
3. Michael Christiansen

ROK Junior – 8 deltagere
I ROK Junior klassen tog Daniel Lundgaard sig af det hele på nær 2. heat hvor han udgik. Daniel vandt finalen foran Tobias Holm og Casper Pilgaard. Frederik Skinderholm og Magnus Ruud Kjær blandede sig også i kampen om 2. og 3. pladsen, men i finalerne var det altså førnævnte, Tobias og Casper, som tog sig af podiepladserne.

ROK Senior – 13 deltagere
I ROK Senior blev det dagen igennem vinderen fra Rødby, Alexander Müller og Kasper H. Jensen som kæmpede om sejren. De skiftedes dagens igennem til at tage hver en heat sejr, Alexander tog sig af prefinalen, men i finalen sejrede Kasper. Det var dog Alexander som kørte først over stregen, men han blev efterfølgende disket, for hvad vides ikke af redaktionen.