Romeo Haagh tager titlen som Danmarksmester for tredje år i træk

I weekenden d. 20-22 august blev Danmarksmestrene 2021 kåret i 6 forskellige klasser, da der blev kørt DM i Thy. Cadett Junior stillede med et 13-mand stort felt. Romeo Haagh har hele sæsonen imponeret med flotte resultater i bla. DSK serien.

Lige ud af landevejen, lige indtil prefinalen

Romeo Haagh fik det til at se legende let ud, da han satte tidtagningens hurtigste tid og tog sejre i både heat 1, 2 og 3. Så det gik forrygende, lige indtil prefinalen: Her blev Romeo sat ned i feltet og kunne altså se frem til at starte finalen fra en 6. plads. Til gengæld var det svenske Scott Kin Lindblom der tog prefinalesejren efterfulgt af Magnus Lundstrøm, som også havde været med i toppen hele weekenden.

Der var altså lagt op til en spændende finale, hvor Romeo skulle kæmpe for at sikre sig titlen.

Finalecomeback fra Romeo Haagh

På trods af tilbagegangen i prefinalen, var Romeo lynhurtig og der gik ikke mange omgange før at han var tilbage på toppen. På fjerdesidste omgang tog Romeo poleposition tilbage fra Lindblom og kørte over stregen som forreste mand! Magnus Lundstrøm var også med i kampen om finalesejren, desværre faldt han tilbage sidst i heatet og måtte nøjes med en, trods alt flot, 4. plads.

Det var altså Romeo, der tog sejren og titlen som Danmarksmester i Cadett Junior 2021! Romeo har tidligere vundet titlen både i 2019 og 2020, så det er altså for tredje år i træk, at han kan kalde sig Danmarksmester! Svenske Scott Lindblom tog andenpladsen og titlen som vicedanmarksmester, mens Scott Alexander Mouro gjorde dem selskab på podiet som 3’er.

Cadett Junior top-5

  1. Romeo Haagh
  2. Scott Kin Lindblom
  3. Scott Alexander Muoro
  4. Magnus Lundstrøm
  5. Oliver Fodor Rasmussen

Se alle weekendens resultater på SpeedHive.

Se et udvalg af billeder fra weekenden lige her:

Romeo Haagh fokuseret og klar til finalen

Tæt kamp om titlen: Romeo Haagh (14), Magnus Lundstrøm (47) og Scott Kin Lindblom (8)

Romeo Haagh på podiet med Lauerbærkrænsen om halsen

Der var også pokaler til Magnus Lundstrøm (venstre) og Oliver Rasmussen (højre)

Scroll til toppen