Marius Kristiansen Danmarksmester i OK

I weekenden d. 20-22 august blev Danmarksmestrene 2021 kåret i 6 forskellige klasser, da der blev kørt DM i Thy. I OK klassen var det Marius Kristiansen der overraskede og tog sejren og titlen!

OK feltet bestod af 20 deltagende kørere, som alle var klar til at kæmpe om de eftertragtede podieplaceringer og titlen som Danmarksmester.

Victor Wolfsohn til tops i heatsne

Det var Victor Wolfsohn, der var lynhurtig og satte tidtagningens hurtigste tid – dog efterfulgt af Marius Kristiansen lige i hælene med blot 0.021 sekund og Julie Friis med den tredje hurtigste tid. Wolfsohn tog også sejren i andet og tredje heat, mens første heat blev vundet af Mathias Bjerre Jacobsen.

Prefinalen vendte dog op og ned på tingene: Wolfsohn udgik med blot 4 omgange tilbage. Mathias Bjerre Jacobsen var udgået fra tredje heat men formåede at komme frem til en 7. plads. Til gengæld var det britiske Luca Griggs, som tog prefinalesejren efterfulgt af Rasmus Andersen og Marius Kristiansen.

Victor Wolfsohn (25)

Marius Kristiansen overrasker og tager finalesejren

Marius havde altså hverken vundet nogen heats eller prefinalen, men i finalen overraskede han alle, da han allerede efter fem omgange tog forreste position fra Griggs, som var startet forrest. Herfra formåede Marius at holde hovedet koldt og forsvare sin position, på trods af at Emil Tanggaard pressede på. Det blev altså Marius, som kørte først over stregen efter en aldeles spændende finale!

Marius (23) fejrer sejren med Emil Tangaard lige i hælene

Marius vandt altså titlen som Danmarksmester i OK 2021. Emil Tanggaard tog titlen som vicedanmarksmester, mens Luca Griggs kom i mål som nr. 3.

OK top-5:

  1. Marius Kristiansen
  2. Emil Tanggaard
  3. Luca Griggs
  4. Mathias Bjerre Jacobsen
  5. Magnus Terkildsen

Der lød et kæmpe bifald til Marius da han kom ind efter finalen, hvor familie og venner havde samlet sig for at heppe. Se et udvalg af billeder her:

Klar til finale starten! Luca Griggs (14), Marius Kristiansen (23), Emil Tangaard (94).

Sejrskram til Marius Kristiansen fra hans mekaniker

Endnu et sejrskram

Og kys

Marius Kristiansen øverst på podiet

Scroll til toppen