Rossel og Nielsen i topform

Det var to danskere i topform, der viste tænder til sæsonstarten. Nielsen førte prefinalen indtil uheldet ramte, og Rossel kæmpede sig tilbage i toppen med sin 5. plads i finalen.

Så er vi for alvor kommet igang med WSK sæsonen 2013. Sæsonens første afdeling er overstået, og vi har fået en lille anelse om, hvem vi kan forvente at se i toppen. Der i blandt kan nævnes to knivskarpe danske drenge: K. Rossel og N. Nielsen!

KF – 49 kørereNicklas startede sæsonen godt ud med at være blandt de 10 hurtigste, som skulle køre Super Pole. Her sluttede han som 6. hurtigst, ca halvanden tiendedel fra poleposition. Dette mens tiden blev sat af teamkammeraten Armand Convers. Kevin Rossel var 15’er på tiden og dermed bedst i teamet, da teamkammeraten Igor Walilko var 28’er på tiden.

Efter tidtagnigen fredag, skulle de 3 indledende heats for hver kører overstås. Nicklas Nielsen fortsatte toppræstationerne og vandt to af sine heats, og sluttede som nummer fem i det tredje. Dette gav ham en startplacering som nummer 4 til prefinalen. Rossel var også ganske fint med, og blev i de to første heats 7’er og 6’er, men i det sidste heat udgik han desværre. Samlet set blev det til en startplacering som nummer 22 til prefinalen.

Nicklasnielsen_kosmic_japan2012.jpg

prefinalen startede Rossel som 22’er, men på første omgang ryger han ned gennem feltet som sidst. Efterfølgende får han kørt sig pænt op, og slutter på en 21. plads, lige foran polesitter Martin Kodric. For Nicklas Nielsens vedkommende så det i 15 omgange ud til at det hele skulle gå hans vej. Han havde masser af fart og overtog rimelig hurtigt føringen. Bag ham kæmpede polske Karol Bazs fra Tony Kart ivrigt om sejren. På sidste omgang rammes Nielsen uheldigvis af en defekt på motoren, og måtte udgå fra førstepladsen. Dermed nappede Basz denne og en masse gode point. Super ærgerligt for den danske kører, der ellers virkelig har vist sit værd denne weekend.

finalen skulle Kevin Rossel starte som 21’er og Nicklas Nielsen skulle så, efter sin uheldige afslutning fra prefinalen, starte som 27’er. Her tog det hele en uventet drejning, bedst som vi kender sporten. Det så ud til at Nielsen blev kørt helt af banen, og ender bagerst hele finalen igennem. Dog havde han helt sikkert farten til at kæmpe med i toppen, men uheldet ramte virkelig den dygtige dansker i dag.
Kevin Rossel kom stærkt igen i finalen. Han kæmpede med de bedste i topppen, og kørte sig altså fra en 21. plads og hele vejen op som 5’er. På sin vej op igennem feltet fortsatte han konstant med at forbedre sig, og han nåede at køre en hurtigste omgang og endvidere sluttede han af med at være hurtigere end køreren foran, Barnicoat på 4. Pladsen. Kanon start på sæsonen for Rossel og sit nye team LH Racing.

Karol Basz har lagt sig i front af Master-skabet med 35 point, og dermed fører han med 13 point foran Boccolacci.

Se resultaterne for KF her.

KZ2 var Max Verstappen urørlig, og han var både manden for poleposition, heats og finalerne. Han fører nu mesterskabet med 50 point foran Paolo De Conto.

For KF Juniors vedkommende var det Alessio Lorandi der løb med det hele. Både tidtagning, heats og finalen var i hans favn. Han fører mesterskabet med 23 point foran Norris.

Alle resultater for alle klasser kan ses her.

Næste løb for WSK Masterseries bliver d. 4. April på Sarno.

Scroll til toppen