Rotax Euro Challenge slutter af i Genk

Genk er en klassisker på Rotax Max Euro Challenge kalenderen, og dette år er ingen undtagelse. Dog er løbet rykket fra 1. afdeling til 4. afdeling og på søndag d. 6. september vil vinderne af Rotax Euro Challenge 2015 blive fundet. 127 kørere er klar i de tre klasser – Junior, Senior og DD2.


Rotax Junior – (51 deltagere – 2 danskere)

Emma Weinreich er med igen efter at have debuteret til 3. afdeling i Wackersdorf. En svær debut, hvor hun dog hele tiden gjorde flotte fremskridt og uden tvivl lærte en hel masse om Europæisk karting. Denne erfaring skal nu bruges og udvikles videre, så målet om en finale-plads i første omgang kan indfries. En finale-plads er også målet for debutanten Mathias Lund – ihvertfald i første omgang. Ambitionerne er store og efter en hidtil rigtig flot sæson i den hjemlige Rotax Challenge kan et godt resultat i Genk, måske også komme i spil. Dog er den internationale karting scene en helt anden end den nationale og konkurrencen er benhård for bare at komme i finalen. Med for RS Competition er også tyske Andreas og Sebastian Estner, som har deltaget i hele serien i år.

Rotax Senior – (43 deltagere – 1 dansker)

Martin Mortensen stiller igen til start i Rotax Senior og fortsætter hos RS Competition. Martin var blandt de hurtigste til forrige afdeling i Wackersdorf, men i finalen endte det desværre med en defekt motor. Hvis speed’en følger med til Genk og heldet er der, så vil det ikke være urealistisk at se Martin blande sig helt i front. Genk er desuden en bane hvor han tidligere har leveret rigtig gode resultater.

DD2 + Master (33 deltagere – 0 danskere)

Der er desværre ingen danskere til start i DD2 klassen, men RS Competition er godt repræsenteret af tyske Marcel Schirmer, som pt ligger 3’er i det samlede mesterskab. Med to 4. pladser fra de tidligere runder og er en samlet podieplacering helt sikkert målet og kommer tingene til at køre, kan dette måske også være weekenden vi kommer til at se Marcel på podiet efter finalen.

Følg med online

Løbet Livestreames fra fredag kl. 11.00 og helt ind til finalerne søndag. Der er dermed masser af mulighed for at se noget super tæt og spændende gokart på højeste niveau!

Livestream: www.rgmmcmedia.com
Officiel hjemmeside: www.rotaxmaxeurochallenge.com

Tidsplan

Fredag d. 4. september – Kvalifikation
– Junior (kl. 14.20)
– Senior (kl. 15.00)
– DD2 (kl. 15.40)

Lørdag d. 5. september – Heats
– kl. 10.10 – 18.00

Søndag d. 6. september – Finaler
– Second Chance heat (Kl. 10.10)
– Pre-finaler (kl. 11.40)
– Finaler (Kl. 13.40)

Scroll til toppen