Rotax Max Challenge 7

å billedet ses vinderen i Rotax Junior klassen,  Jonas Lynge (Arkiv billede). Foto: Kart-Racing.dk

Rotax Mini – 17 deltagere, finaler både lørdag og søndag
I Rotax Mini klassen var der begge dage tæt kamp om placeringerne. Om lørdagen var det dog Jonas Nielsen, som tog sig af alt, pånær lige tidtagningen, hvor Casper Pilgaard var hurtigst. De to blev dog b.la. godt presset af to hurtige piger, Mathilde Langenberg og Camilla Kaus Larsen. I søndagens race, var der vendt lidt op og ned på tingene, hvor en hurtig Hjalte Hellenberg tog sejren, foran Jonas Nielsen og Mathilde Langeberg.

Top 5 Lørdag:1. Jonas Nielsen
2. Camilla Kaus Larsen
3. Mathias Valentin
4. Casper Pilgaard
5. Oliver Lind Jensen
Top 5 Søndag:1. Hjalte Hellenberg
2. Jonas Nielsen
3. Mathilde Langenberg
4. Camilla Kaus Larsen
5. Mads Holm


Rotax Junior – 22 deltagere

I Rotax Junior klassen lignede det længe at weekendens duel skulle stå mellem Emil Andersen og Jan Jønck. De sluttede hhv. 1 og 2 i tidtagningen og tog hver en heat sejr. Men så tog regnen over og lige pludselig var det andre kørere som tog over og det endte med at Jonas Lynge tog sejren foran Frederik Schandorff og Tobias Holm. Førnævnte Emil og Jan, sluttede hhv. 8 og 9.

Top 5 i Rotax Junior

1. Jonas Lynge
2. Frederik Schandorff
3. Tobias Holm
4. Casper Bonne Petersen
5. Mathias Smith

Rotax Senior – 31 deltagere
Rotax Senior var endnu engang weekendens største klasse med 31 deltagere. Nicolai Kristensen satte tiden foran Niklas V. Olsen og Kasper H. Jensen. Niklas, Kasper og Niklas Dall Knudsen tog hver en heat sejr og det lignede en rigtig spændende finale med flere kørere som ville blande sig i kampen om sejren. Men som det ofte er set i år, så tog Kasper H. Jensen sig af både prefinale og finale.

Top 5 i Rotax Senior

1. Kasper H. Jensen
2. Niklas Dall Knudsen
3. Mads R. Thomsen
4. Jannie Johansen
5. Jannik Nielsen

Rotax DD2 / Masters / XL – 25 deltagere
I Rotax DD2 / Masters / XL klassen var der god kamp om pladserne og flere kørere blandede sig. Christian Høgh satte tiden. Jan Andreasen vandt to heat og Dennis Ladefoged et heat. Prefinalen blev vundet af Jan Christensen. Finalen blev en tæt duel mellem Jan og Dennis – det blev sidstenævnte der tog sejren. Polemanden Christian Høgh sluttede 3’er.

Top 5 i Rotax DD2 / Masters / XL

1. Dennis Ladefoged
2. Jan Christensen
3. Christian Høgh
4. Andreas H. Jensen
5. Magnus Freck

Alle resultater fra weekendens løb kan ses her

Det er desværre ikke lykkedes os, at finde en resultatliste over det samlede Rotax mesterskab i 2011. Hvis nogen har et link til dette, er i meget velkommen til at sende det til info@gokartweb.dk, således vi kan få disse resultater med i ovenstående artikel.

Scroll til toppen