4. afdeling, Tysk Mesterskab i Oschersleben

Thomas Krebs tog igen point i det Tyske Mesterskab og ligger nu med gode muligheder for at slutte 3’er i mesterskabet. Foto: Kartsport.de

KF3, 1 dansk deltager (I alt 30 deltagere) 
Den eneste danske deltager i KF3 klassen var Alexander Lindberg, som inden afdelingen i Oschersleben, lå på en 4. plads i mesterskabet. I finalen i Oschersleben blev det igen til point med en 7. plads. I den samlede stilling er Alexander nu på en 5. plads, men med en afdeling tilbage er alt muligt. Vinderen i KF3 blev englænderen Callum Ilot.

KF2, 5 danske deltagere (I alt 27 deltagere)
Af danske kørere var Christian Sørensen, Thomas Krebs, Jannick Flygenring, Martin Mortensen og Kasper Larsen til start. Thomas var inden løbet bedst placerede dansker på en samlet 3. plads.

Thomas Krebs var igen godt kørende og sluttede finalen på en flot 4. plads og ligger stadig 3’er i det samlede mesterskab.

Christian Sørensen startede til finalen 11’er, men fik kørt sig godt op og sluttede 6’er og rykker dermed op på en 5. plads i det samlede mesterskab.

Jannick Flygenring scorede endnu engang point og sluttede 12’er i finalen. I det samlede mesterskab ligger Jannick på en 23. plads.

Martin Mortensen, fulgte flot op på 8. pladsen fra Wackersdorf med en fin 10. plads i finalen. I det samlede mesterskab er han nu på en 19. plads.

Kasper Larsen
 var igen at finde på startlisten (Kasper kørte ikke Wackersdorf) og gjorde en god figur med en 8. plads i finalen. I sprinten sluttede Kasper endda som 6’er. Samlet er Kasper på en 16. plads.

Vinder i KF2 klassen blev Marvin Kirchhöfer, som også allerede har vundet mesterskabet.

I KZ2 klassen var der ingen danskere til start. Her vandt Kevin Leijtens

Alle resultater og stillinger kan ses på Kartsport.de her

Næste og sidste afdeling af det Internationale Tyske mesterskab køres i Kerpen d. 07-09 oktober.

Scroll til toppen