19 klasse-mesterskaber blev afgjort på RRC

Under nærmeste sommerlige tilstande, blev i der weekenden d. 24. – 25. sept. kørt mesterskabsfinaler i ikke mindre end 19 forskellige klasser på Roskilde Race Center (RRC)!

Der blev kørt hårdt på de berygtede “keerps” på RRC – her er det Sjællandsmesteren i DD2, Peter Lundstrøm (#47,) der tager sig en flyvetur! Foto: Kart-Racing.dk

Det var et tæt pakket program da RRC lagde asfalt til finalerne i SM 2011 og finalerne i ROK Cup 2011. Der skulle findes en Sjællandsmester i 9 DASU-klasse og 4 Rotax-klasser. Derudover var det også weekenden, hvor vinderne af ROK Cup 2011 skulle findes.

Det samlede antal af deltagere blev hjulpet godt på vej af de 4 Rotax-klasser, hvor der til gengæld i de 9 DASU-klasser og 6 ROK-klasser, ikke var så stort et fremmøde, hvilket desværre har været kendetegnende gennem hele sæsonen. Derfor blev flere af klasserne også slået sammen, så man på den måde kunne afvikle de mange klasser inden for den tidsramme som var afsat.

Det skønne sensommervejr var med til at sætte rammerne for en flot afslutning på mesterskampen i 2011 og der blev kørt godt og underholdende race i alle klasser.

Stort tillykke til 13 Sjællandsmestre og de 6 vindere af ROK Cup 2011 – håber at I tager kampen op igen i 2012.

De 9 Sjællandsmestre i DASU-klasserne:

• Cadett Mini: Noah Watt

Klassen har haft 7 deltager hen over sæsonen – se det samlede resultat her: LINK

• Cadett Junior: Andreas Jochimsen

Klassen har haft 14 deltagere hen over sæsonen – se det samlede resultat her: LINK

• KF3 Nat.: Simon Kilov

Klassen har haft 7deltagere hen over sæsonen – se det samlede resultat her: LINK

• KF2 Nat.: Nicolai Pedersen

Eneste KF2 Nat. deltager gennem hele sæsonen!

• Rotax DD2: Peter Lundstrøm

NB. Antallet af deltager i SM i Rotax-klasserne, skal ses i forhold til, at første afd. af SM blev afviklet i Vojens og der derfor deltagere fra Jylland, som ikke har deltaget i de sjælllandske løb.

• Super ROK Heavy: Jimmy Johanse

Se de mange billeder fra søndagens løb på facebook.com/gokartweb.dk – “synes godt om” Gokartweb.dk på Facebook nu, så bliver du opdateret automatisk.