Rotax Nordjysk Cup 2012 i Thy

Det var rigtig efterårsvejr der prægede de overordnede forhold på Thy Karting Center lørdag d. 13. Oktober. 47 kørere var mødt op for at afgøre hvor pokalerne skulle stå i dette års Nordjyske Cup.

Rotax Senior

Tiden blev sat af Martin Schrum i tidtagningen. Dette var ni tusindedele af et sekund foran Mikkel H. Jensen. Yderligere var Thomas Smith treer foran Lasse Jelsbak og Kim Jensen.
Dagens vinder blev sammenlagt Mikkel H. Jensen, der dermed også tog sejren i den samlede stilling. Martin H. Jensen sluttede Cuppen af med en flot sejr i sidste heat, og rykkede derved op på en samlet trejdeplads i mesterskabet. Martin Schrum blev i dagens løb nr. tre.
Peter Larsen tog den samlede andenplads. Michael Korsgård og Kim Jensen blev fire og fem i dagens resultat og blev nummer et og to i Master mesterskabet

Rotax Junior

Bjørn Danielsen, Nicolaj Kandborg og Mads Holm Hansen var nogle af favoritterne i Junior-klassen. Langt hen ad vejen lignede Nicolaj en sikker vinder. Vinder af tidtagningen, vinder af første og andet heat, samt en sikker føring i sidste heat. Længere rakte heldet desværre ikke, og halvvejs i sidste heat faldt kæden af, og Nicolaj måtte se det samlede mesterskab forsvinde i vandpytterne. Bjørn Danielsen tog dagens femteplads og den samlede sejr i Nordjysk Cup 2012 i Rotax Junior – to point foran Nicolaj Kandborg. Dagens andenplads blev taget af en flot kørende Casper Lindgren foran Mads H. Hansen, der dermed tog tredjepladsen i Nordjysk Cup 2012. Dagens Fjerdeplads gik til Casper Pilgård foran Bjørn Danielsen og Michael Christiansen. Der blev leveret flot og tæt racerløb.

Rotax Mini

Fem kørere var i spil om det samlede mesterskab. Asger Hoffmann, Marcus Simonsen, Jonas L. Nielsen, Asger Amor og Oliver Lind Jensen.
Oliver L. Jensen lagde hårdt ud, og startede dagen med at vinde tidtagningen foran Marcus Simonsen og Asger Hoffmann. Marcus Simonsen tog starten og førte indtil sidste omgang hvor Asger Amor overtog føringen og heatsejren. Dette gav selvfølgelig også nogle vigtige point til den samlede sejr. Dagens samlede sejr samt Nordjysk Cup 2012 gik til Asger Amor. Oliver L. Jensen bliver nr. to i mesterskabet foran Marcus Simonsen, Asger Hoffmann og Jonas L. Nielsen.

Rotax Micro

Også i Micro var der fem kørere der bejlede til det samlede mesterskab. Magnus Holm, Magnus R. Nielsen, Malthe Jacobsen, Niklas Korsgård og Kaj Schubert. Allerede fra tidtagningen viste Magnus R. Nielsen at han ville være med i kampen. Han blev vinder af tidtagningen og endvidere af tre heat. Det blev dog Kaj Schubert der vandt Nordjysk Cup 2012.

Rotax DD2

Nicolai Christensen satte sig på tidtagningen og de to første heat – det var dermed nok til dagens sejr. Rasmus L. Pedersen blev dagens nr. 2 med en sejr i sidste heat. Dennis Ladefoged vinder Rotax DD2 Nordjysk Cup 2012 foran Nicolai Christensen og Rasmus L. Pedersen.

Cadett Junior. Michael Christiansen vinder dagens løb og nr. 55 – Regina Grynnerup vinder Nordjysk Cup 2012

KZ2. Mikkel L. Jensen tog sig af to heatsejre og en samlet andenplads i dagens resultat. Morten Nielsen tog en heatsejr og en samlet tredjeplads. Dagens vinder blev Ole Luton, der med tre andenpladser tog dagens sejr. Nordjysk Cup 2012 i KZ2 klassen blev vundet af Morten Nielsen foran Mikkel L. Jensen og Carina Christensen.