RS Competition til Rotax Max Challenge i Roskilde

I den kommende weekend deltager RS Competition i den 4. afdeling af den danske Rotax Max Challenge, som afholdes på det flotte baneanlæg i Roskilde. Flere af teamets kørere har allerede taget turen dertil for at teste, og de viste alle, at det kan blive en god løbsweekend.

I Rotax Mini deltager Nicolai Nielsen, som i øjeblikket ligger på en 4. plads a point med 3. pladsen. Et godt resultat i weekenden vil altså give ham chancen for at rykke ind i top 3.

Teamet stiller op med bl.a. Niklas D. Knudsen i Rotax Junior, som i øjeblikket ligger på en samlet 3. plads i Challenge serien. Banen er meget ny for Niklas, men allerede ved hans første test på banen, kørte han hurtige tider, så det ser lovende ud. Også Lasse S. Sørensen deltager i Junior klassen, men ligger et stykke nede i mesterskabet, men er altid god for en overraskelse.

I Senior klassen ligger Nicolai Kristensen på 4. pladsen og med bare 12 point til den førende i mesterskabet, er der gode chancer for at avancere yderligere og også han kørte hurtige omgangstider ved testen. Det samme gælder for Mikkel Mansa, som på nuværende tidspunkt ligger på en 7. plads, og som mangler 29 point den førende. Også Michael Markussen deltager i løbet, som også viste god speed ved testen i Roskilde.

Teamet vil fredag aften efter træningen, hvis det er muligt, arrangere en fodboldkamp eller fodboldturnering, afhængigt af, hvor mange, der dukker op. Alle kørere, der har lyst, er velkomne ved 20 tiden foran RS teltet.

Læs mere efter løbet på RS Competitions hjemmeside www.rs-competition.com/

RS Competition.

Scroll til toppen