Sæsonen er også i gang for de helt unge miniput kørere

På billedet er nogle miniput kørere til træning i Vojens. Foto: Minipugokart.dk.

Her er en lille rapport fra Miniputgokart.dk‘s tur til Kronborg Karting Club.

Af Kenn Korsager, Miniputgokart.dk

Lørdag d. 17/3 stod den på en tidlig dag for os.

Vi var inviteret til åbent hus hos Kronborg Karting Club og da der er ca. 300 km og arrangementet startede kl. 10.00 stod den på afgang kl. 05.30.

Vi ankom til banen ca. 20 minutter før tid og fik pakket ud. Der var allerede stor tilslutning til arrangementet og der var mange som kom rundt og kiggede i pitten.

For at alle kunne få  køretid var der lavet en ‘kravlegård’ hvor alle mellem 6 og 18 kunne få en prøve tur, samtidig med at dem som plejer at kører kunne komme på banen og kører.

Det viste sig hurtigt at være en rigtig god ide da der hele dagen igennem var kø ved prøvebanen og i løbet af dagen var ca. 75 unge ude og kører gokart for første gang. Der var en del af dem som var i “miniputalderen”, så det ser ud til at der er en god base for at få klassen ud og kører.

På den store bane var der 4-6 kører i gruppen af de mindste kørere. Der blev kørt i intervaller af 20 minutter så alle fik en masse køretid. Der blev rigtig gået til den og på den snævre bane var den lille kart rigtig på hjemmebane. I pitten blev der snakket gokart og egne præstationer, lige som der blev dannet nye venskaber. Alle virkede glade og tilfredse, så det var en flok smilende og trætte miniputter som pakkede sammen sidst på eftermiddagen.

Klubben råder her i foråret over en miniputkart som kan lånes til en prøvetur hvis der er andre som ikke nåede at prøve.

Der var også et par andre miniputkører som tidligere havde trænet i andre klubber som valgte at satse på bedre køretid i klubben.

På hjemturen stod munden ikke stille på Johannes ret længe. Han var sikker på at han var den bedste og at han havde klaret det hele til mindst et 12 tal. Jeg er sikker på at det var den samme fornemmelse de andre kører havde på vejen hjem. Så efter en lang og spændende dag vil vi gerne sige tak for et godt arrangement og håber at der kommer godt gang i miniputklassen hos KKC.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter med miniput klassen i nærheden af København kan i finde kontaktoplysninger på www.kronborgkart.dk.

/Rapport af Kenn Ko

Scroll til toppen