Den internationale Rotax sæson er igang

Winter Cup på Campillos blev i sidste weekend kørt for Rotax. De nye tiltag for Euro Challenge sæsonen blev afprøvet med stor succes.

Foto: Arkiv, Rotax Euro Challenge Genk, sidste år.

Den internationale Rotax sæson er kommet godt igang. Sidste weekend blev første internationale løb kørt på Campillos, og det var dee såkaldte Winter Cup, som er blevet en stor succes også for Rotax. Ingen danskere var dog til start, men masser af spænding var tilstede for de bl.a. mange britere. Til trods for at ingen danske kørere var til start, var dog én dansker bag serien. Danske Morten Dons sidder nemlig som Judge og Fact på serien, og sidder med videoovervågning af alle løbene.

Søndag var den travleste dag. Alle finalerne skulle køres, og for første gang i Rotax regi kunne man følge løbet live på nettet. Godt over 4000 mennesker så med, og det har altså været en stor succes, som bliver gentaget i løbet af hele Euro Challenge sæsonen.

I DD2 klassen var det som forventet Xen De Ruwe der var manden for guldet. Han vandt finalen for Sean Babington som var fredagens polesitter. I forhold til Rotax Junior var det Connor Hall der løb med førstepladsen. I Senior klassen var det Harry Webb der var bedst i søndagens finale.

Nu er den internationale rotax sæson altså for alvor skudt igang, og næste gang gælder det Rotax Euro Challengen. Første løb køres i Belgien på Genk, d. 31. Marts. Endvidere køres der også i Italien, England, Frankrig – og hele sæsonen afsluttes med Rotax Max International open.

Alle resultater fra Rotax Winter Cup på Campillos kan ses her.

Scroll til toppen