Schlünssen vinder Rotax International Open

Efter et super godt udgangspunkt med 2. hurtigste tid generelt og hurtigste DD2 Master, i fredagens kvalifikation, var planen klar til lørdagens kvalifikationsheats – hold sig ude af problemer, spar på materiale og dæk, og kom sikkert igennem på gode placeringer.

Den strategi formåede Robert at udføre stort set til UG. Med to 3. pladser i de to første heats, så det rigtigt fornuftigt ud til en god startplacering til pre-finalen. Det sidste heat ændrede dog lidt på dette, da Robert måtte se sig tilbage på 5. pladsen, og det betød derfor en startplacering som nr. 6 til pre-finalen, dog stadig som bedste Master kører.

I pre-finalen kom Robert skidt fra start og røg ned som 14’er på den første omgang. Stille og roligt fik han dog kørt sig fremad igen og sluttede på en acceptabel 7. plads. Stadig som bedste Master, men tæt forfulgt af 10 andre Masters.

Finalen giver plads til VM

Til Rotax International Open er det kun finalen som tæller og dermed bliver der tit kørt lidt ekstra hårdt, da der står meget på spil. Robert fik denne gang en lidt bedre start og bevarede føringen i DD2 Masters helt til mål. Samtidig fik han også kørt sig frem til en flot 4. plads generelt!

Med sejren fik han dermed en billet til Rotax Grand Finals, som køres i Portugal fra d. 8.-14. november.

Se resultater og billeder fra løbet på www.rotaxmaxeurochallenge.com

Scroll til toppen