Robert Schlünssen på pole til International Open

Robert Schlünssen tilbage bag rattet til Rotax International Open på Adria Raceway. (Foto: Timo Deck / RGMMC.com)

Rotax International Open er det sidste løb på den populære Rotax Max Euro Challenge kalender. Det er dog et selvstændigt løb som afvikles for 5. år i træk, men for første gang på det flotte Adria karting anlæg tæt på Venedig i Italien.

Onsdag og torsdag er der blevet kørt fri-træning, hvor Robert har kunnet finde sig tilrette i karten og tilbage til formen.

Fredag eftermiddag blev tidtagningen kørt og Robert viste at han i den grad havde fundet tilbage i formen. Hurtigste mand af alle DD2 Masters og 2. hurtigste kører af alle! Dette betyder et super godt udgangspunkt til lørdagens kvalifikationsheat, hvor målet for Robert er at komme godt igennem, men spare mest muligt på dækkene, så han kan stå stærkere stillet i pre-finalen.

En VM billet på højkant

Finalen er helt afgørende her til Rotax International Open. Med en sejr følger der nemlig også en helt særlig præmie – en af de absolut sidste pladser til Rotax Grand Finals i Portugal senere på året. Der er en billet på højkant til top 2 i alle klasser, men udover dette får den bedste DD2 Master også en billet.
Der er derfor meget på spil og målet er uden tvivl at hive en billet med hjem!

Udover Robert, så stiller der også 3 junior kørere til start for RS Competition. Dette er de to tyske juniorer kørere Andreas og Sebastian Estner og så den svensk kører, Hannes Morin. Følg løbet online på www.rgmmcmedia.com eller www.rotaxmaxeurochallenge.com.

Scroll til toppen