Sejr til Thomas Krebs i Oschersleben

Første afdeling af det tyske ADAC Kart Masters blev kørt i Oschersleben den 16-17. april. Her vandt Thomas Krebs den ene af to KF2 finaler i et stærkt felt med 46 deltagere.

Her kører Thomas Krebs over målstregen som vinder af første finale i Adac Kart Masters 2011. Foto: Motorsport-XL.de.

Thomas var den enste danske deltager i KF2 klassen. Efter en 10. plads i tidtagningen tog Thomas en sejr og en 2. plads i de to kvalifikationsheats. Det gav ham en startplacering som nr. 2 til dagens første finale, som han vandt. Han kunne således starte dagens 2. finale fra pole position, men efter de 17 omgange, måtte han ‘nøjes’ med 3. pladsen.

I ADAC Kart Masters serien skal man have tysk licens for at deltage i kampen om mesterskabstitlen, så det gør Thomas Krebs ikke.

Andreas Fasberg og Toke Christensen deltog i KZ2 klassen, men udgik af første finale, og måtte nøjes med sekundære placeringer i den 2. finale i et meget stærkt KZ2 felt.

Du kan se alle resultaterne fra ADAC Kart Masters i Oschersleben her

Det Internationale Tyske Mesterskab – DKM – starter i Genk den 27-29. maj

Thomas Krebs deltager i denne mesterskabsserie, hvor også den forsvarende mester Nicolaj Møller Madsen deltager, og hvor Lasse Sørensen deltager i Juniormesterskabet – DKJM.

Mesterskabet køres over 5 afdelinger:

27-29/5 i Genk, 15-17/7 i Ampfing, 12-14/8 i Wackersdorf, 9-11/9 i Oschersleben og 7-9/10 i Kerpen.

Nicolaj Møller Madsen har vundet DKM både i 2009 og 2010. I 2010 var Thomas Krebs meget tæt på at følges med Nicolaj på podiet, men det glippede ved den allersidste finale. I 2008 blev Michelle Gatting nr. 2 i mesterskabet, og i både 2007 og 2006 vandt Michael K. Christensen.

Tidligere har der været rigtig mange danskere med til det Tyske Mesterskab, men i år ser det altså ud til, at der kun bliver 3 danske deltagere i serien.

Du kan læse mere om det internationale tyske mesterskab på kart-dm.de eller kartsport.de

Scroll til toppen