Slavko Ivanovic på podiet til Trofeo Industrie

Slavko Ivanovic havde godt med fart på til dette års Industria. Danskeren sluttede af på på en tredjeplads i KF3-klassen. Mark Sørensen og Casper Andersen i 60 MINI klassen endte henholdsvis på 32. og 26. pladsen.

Det prestigefyldte italienske karting-løb ‘Trofeo delle Industrie’ havde i år sit 40 års jubilæum. Tre danskere var tilmeldt til det hårde løb, og det lykkedes Slavko Ivanovic at få bronze med hjem efter et godt race på Castelletto.

Der blev kæmpet i klasserne: 60 Mini, KF3, KF2, og 125 Italia, og endvidere i ROK og Iame X30.

KF3 – 28 kørere

Slavko Ivanovic var eneste danske kører i KF3-klassen. Han formåede at vise sig i toppen hele weekenden. Den unge Tony Kart-kører, som kører for Baby Race var femte hurtigst i tidtagningen, og endte henholdsvis på en femteplads både i første og andet kvalifikations heat.
Danskeren rendte desværre ind i nogle karburatorproblemer, men med stor hjælp fra den danske motortuner, Ole Haugård, var Slavko igen klar til finalen.

Det lykkes også Slavko at få en drømmestart i finalen, og allerede efter første omgang var Ivanovic på førstepladsen. Desværre kostede en kørefejl hele fire placeringer, men Slavko formåede at køre sig flot frem og sluttede Trofeo Industria 2010 af på en flot tredjeplads, lige bag World Series-køreren Speedy. Vinderen blev Kevin Lavelli i sin TopKart.

60 MINI – 34 kørere

I 60 Mini-klassen var der to danske deltagere. Mark Sørensen i Sodikart, og Casper Andersen i Kosmic. Iblandt dem blev Casper Andersen bedste dansker på en 26. plads og Mark Sørensen sluttede af på en 32. plads.