Slavko Ivanovic vinder af Margutti

Lynhurtige Slavko Ivanovic kørte sig i weekenden helt til tops i KF3-klassen til Trofeo Andrea Margutti-løbet på Castelletto i Italien.

På billedet ses Slavko Ivanovic køre over målstregen som vinder af Trofeo Andrea Margutti. Foto: KSP

De danske kartingstjerner øverst på podiet til Andrea Margutti løbet er blevet et velkendt syn. Sidste år var det suveræne Jacob Nørtoft som vandt Margutti i KF2-klassen. I år blev det Slavko Ivanovic som tog guldet i KF3-klassen.

KF3 – 71 tilmeldte

De andre kartkørere fik i weekenden ikke et ben til jorden, da danske Slavko Ivanovic tog guldet for næsen af konkurrenterne. Den kun 13-årige dansker kunne kalde sig suveræn vinder af både søndagens pre- og finale. 2011-sæsonen og Ivanovics samarbejde med det italienske kartingteam Baby Race, og ikke mindst samarbejdet med den suveræne danske motortuner Ole Haugård, har virkelig vist sig at give pote for den gæve kartkører.

Med titlen som vinder af Trofeo Andrea Margutti fulgte også en fabriksny Tony Kart til Slavko Ivanovic.

KF2 – 48 tilmeldte

I KF2-klassen var Jacob Gram Nielsen eneste danske deltager. Han kørte Kosmic kart for DMT racing teamet. Danskeren skulle køre opsamlingsheat, men her nåede han desværre ikke med videre til finalen med sin 11. plads.

KZ2 – 32 tilmeldte

Michael Andersen og Henrik Hojman var de to danske repræsentanter i KZ2-klassen. Begge kørere fra GP-racing teamet. Henrik Hojman fik det bedste danske udbytte af weekenden med en 26. plads i prefinalen, og en 28. plads i finalen. Michael Andersen scorede sig i prefinalen en 31. plads, og endnu bedre gik det i finalen med en 22. plads.

Alle resultater fra Trofeo Andrea Margutti kan hentes her.

Scroll til toppen