SM sejr til Nicolai Sylvest

Anden afdeling af Sjællands Mesterskabet blev kørt den 9. maj på Københavns Gokartbane. Her sørgede Nicolaj Sylvest for sin og teamets første sejr i 2009, og sikrede sig samtidig mesterskabsføringen.

Her er dagens 5 vindere i Cadett Junior klassen – Nicolaj Sylvest, Alexander Lindberg, Jan Dalgård Jønck, Slavko Ivanovic og Andreas Birkbak. Foto: Sylvest Motorsport.

Løbet på Københavns Gokart Bane talte godt nok kun til Sjællandsmesterskabet, men en stor del af den jyske og fynske elite var også til start på Amager, da der ikke var andre betydende løb for Cadett Junior-klassen i denne weekend. Det resulterede i 22 deltagere, som sørgede for en god konkurrence til løbet.

Nicolai Sylvest var hurtigst i alle de tre træninger, som gik forud for tidtagningen, som han også satte sig på med en pole position. Efterfølgende vandt han alle tre heats og satte tillige en ny banerekord for klassen.

For Nicolai Sylvest var lørdagens sejr i løbet om Sjællandsmesterskabet en god opvarmning til DASU Ungdoms Cup, som senere på sæsonen køres på Københavns Gokart Bane.

/Sylvest Motorsport

Du kan se alle resultater fra SM på MyLaps.com – direkte link her

Scroll til toppen