Spændende race ved RMC 5 i Thy

I weekenden blev 5. afdeling af RMC kørt på Thy Karting Center. Løbet var samtidig en god præ-test for mange af deltagerne til det kommende Euro Challenge løb i Thy.

På billedet ses vinderen af Rotax DD2 klassen, Andreas H. Jensen (billede fra andet løb). Foto: Kart-Racing.dk

Rotax Mini – 11 deltagere
I Rotax Mini klassen var der tæt kamp om placeringerne og flere kørere blandede sig i toppen. I finalen førte Jonas Nielsen de første 8 omgange, men blev overhalet af Hjalte Hellenberg, som kørte sejren hjem. Jonas faldt lidt tilbage og sluttede på 6. pladsen.  Der var også tæt kamp om anden og tredje pladsen, hvor både Casper Pilgaard, Mathilde Langenberg og Camilla Kaus Larsen i løbet af de 16 omgange var på andenpladsen. I sidste ende var det dog sidstnævnte som tog andenpladsen og med Mathilde Langenberg på tredjepladsen.

Top 5 i Rotax Mini

1. Hjalte Hellenberg
2. Camilla Kaus Larsen
3. Mathilde Langenberg
4. Casper Pilgaard
5. Mads Holm Jensen

Rotax Junior – 30 deltagere
I Rotax Junior klassen blev det til et tæt race og det var svært at udpege en vinder, for flere kørere blandede sig i toppen i løbet af weekenden. I finalen udeblev den helt store spænding dog, i og med Mathias Smith var 1’er fra start til slut og vandt med knap 1,4 sekund foran Emil Andersen, som var 2’er fra start til slut og Philip Morin som 3’er, ligeledes fra start til slut.

Top 5 i Rotax Junior

1. Mathias Smith
2. Emil Andersen
3. Philip Morin
4. Mikkel B. Johnsen
5. Jan Jønck

Rotax Senior – 43 deltagere
Rotax Senior var weekenden største klasse med hele 43 deltagere, heriblandt at par udenlandske kørere, blandt andet engelske Ben Cooper. Men som det er set før i år, vandt Kasper H. Jensen finalen lidt suverænt med 3 sekunder ned til Michael Markussen på anden pladsen og Ben Cooper som 3’er.

Top 5 i Rotax Senior

1. Kasper H. Jensen
2. Michael Markussen
3. Ben Cooper
4. Nicolai Kristensen
5. Niklas Dall Knudsen

Rotax DD2 / Masters / XL – 26 deltagere
I Rotax DD2 / Masters / XL klassen vandt Andreas H. Jensen stort set alt, på nær et enkelt heat, hvor Jan Christensen tog sejren. Der blev ikke rigtigt den store spænding i finalen, for efter et par enkelt dueller i starten, satte løbet sig og dermed kunne Andreas H. Jensen kører over som vinder med 3 sekunder ned til Jan Christensen og med Christian Høgh som 3’er.

Top 5 i Rotax DD2 / Masters / XL

1. Andreas H. Jensen
2. Jan Christensen
3. Christian Høgh
4. Mike Hansen
5. Dennis Petersen

Alle resultater kan ses her

Scroll til toppen