WSK – hård weekend for danskerne

På billedet ses Nicolaj Møller Madsen i sin nye kart fra Sean GP-teamet. Foto: Janni Storm.

Søndag eftermiddag rundede temperaturen godt 42 grader på den italienske bane. Dette gjorde det ikke just nemmere for de danske kørere at overleve varmen og ikke mindst kæmpe om placeringerne i den hårde WSK Euro serie.

KF3 – Pre-finale og finale

I pre-finalen gik det rigtig godt for især Nicklas Nielsen. Danskeren kørte fra sin startplacering som nr. 23 og frem til 11. plads. Dette betød også at Nielsen skulle starte den hede finale ud fra 11. startplacering. I finalen gik det også suverænt for den hurtige Tony Kart-kører og her sluttede han af på en flot sjetteplads. Bedste danske finale-resultat i denne weekend.

Lasse Sørensen startede pre-finalen fra 24. startplacering og formåede også ganske udmærket, at køre sig frem og slutte af på en 18. plads. Dermed skulle Sørensen starte finalen fra 18. startplacering. I finalen gik det også fint, og KSB-køreren sluttede af på en 14. plads.

Nicolai Sylvest der har haft rigtig meget fart på, kørte endnu engang stærkt. I pre-finalen startede Sylvest fra 16. startplacering og kørte sig frem og sluttede på 14. pladsen. Selve finalen viste sig desværre, at ende rigtig uheldigt for den hurtige Baby Race-kører. Nicolai røg i problemer og måtte en tur af banen. Efterfølgende blev gokarten beskadiget og den hurtige dansker måtte udgå i finalen.

Pre-finale top 3 (KF3):

 1. George Russel
 2. Esteban Ocon
 3. Antonio Fuocco 

Finale top 3 (KF3):

 1. Dennis Olsen
 2. Lance Stroll
 3. Esteban Ocon

Danskernes placeringer i den samlede WSK Euroseries stilling (KF3):

8. Lasse Sørensen – 39 point

12. Nicklas Nielsen – 24 point

13. Nicolai Sylvest – 21 point

30. Slavko Ivanovic – 2 point

KF2 – Pre-finale og finale

For KF2’erne blev der også kæmpet om placeringerne. Christian Sørensen har hele weekenden haft godt tag på konkurrenterne. I pre-finalen startede han fra femte startplacering, og det meste af pre-finalen lå den hurtige dansker i top 3. På sidste omgang går noget dog galt og Sørensen må slutte på en 31. plads. I finalen kommer Christian dog godt igen og han kører sig helt frem i feltet, og slutter finalen af på en rigtig flot syvende plads. Bedste danske resultat i KF2.

Nicolaj Møller Madsen var ramt af en masse uheld i denne weekend. I pre-finalen formåede Møller at køre sig suverænt fra 32. pladsen og helt frem på en flot 15. plads. Desværre nåede Europamesteren ikke en eneste omgang i finalen efter endnu engang at være ramt af uheld. Kevin Rossel var også godt med. I pre-finalen startede han fra 23. startplacering og sluttede af på en 20. plads. I finalen gik det endnu bedre for Rossel, og her kørte han sig frem og sluttede på en 12. plads i det hårde KF2-felt. Lars Sørensen lavede et rigtig flot resultat denne weekend. Sørensen startede pre-finalen fra 27. startplacering og sluttede på en 23. plads. I finalen kørte han en flot 11. plads hjem efter at være startet fra 23. startplacering. Nicolas Beer var også ramt af en smule uheld. I pre-finalen startede han fra 26. startplacering og måtte slutte på en 30. plads. I finalen sluttede han på en 28. plads.

Top 3 pre-finale (KF2):

 1. Egor Orudzhev
 2. Loris Spinelli
 3. Damiano Fioravanti 

Top 3 finale (KF2):

 1. Egor Orudzhev
 2. Pavel Rudakov
 3. Paolo Ippolito

Danskernes placeringer i den samlede WSK Euroseries stilling (KF2):

8. Kevin Rossel – 27 point

14. Max Klinkby-Silver – 20 point

15. Nicolas Beer – 18 point

16. Nicolaj Møller Madsen – 14 point

18. Christian Sørensen – 12 point

Se alle resultater her.

Næste og sidste afdeling for WSK Euroseries, køres ugen efter CIK FIA Europamesterskabet på den spanske bane Zuera i Zaragoza. Løbet køres d. 28. – 31. Juli.

Scroll til toppen