Succes for Dennis Lind i Belgien

Efter en svær start, hvor der blandt andet har været problemer med at få leveret det ønskede grej, var Dennis bedste dansker til det belgiske mesterskab, som sluttede med en flot 3. plads i Cadet klassen. Michelle Gatting deltog ikke på grund af sygdom, og de øvrige danske “Cadetter” havde valgt at satse på Ungdoms Cuppen.

Dennis Lind har fra starten af sæsonen satset på den belgiske Cadet klasse. Foto: Juniorkart.dk

Til og med sidste løb kørte Dennis med Zanardi kart, men blandt andet på grund af problemerne med at få leveret kart og motorer i starten af sæsonen, er der nu skiftet til et belgisk Maranello team.

Dennis kvitterede med en 3. plads, og sin første podieplacering  i den 3. afdeling af det belgiske mesterskab. I 1. afdeling blev han nr. 19 og i 2. afdeling blev han nr. 23. Det bliver spændende at følge Dennis – og de andre danskere – i de sidste 3 afdelinger af det belgiske mesterskab.

Læs mere om Dennis Lind på juniorkart.dk

Næste afdeling køres den 22 – 24. juli på Spa banen. Læs mere på animis.be

Kevin Magnussens udenlandske debut i ICA Junior
Efter en flot præstation til Peugeot Superkart, havde Magnussen og mekaniker Jacob Bachiry også taget turen til Genk for at få mere erfaring med de europæiske baner. Efter en dårlig tidtagning (nr. 23 ud af 27), kom Kevin stærkt igen i heatene, hvor han blev nr. 11, 12, 14 og 9. Det gav en slutplacering som nr. 12 – en ganske udmærket debut på en svær bane med hård konkurence.Her er Kevin (43) til en træning i Parma – der er ikke meget vindmodstand i den dreng 🙂

Scroll til toppen