To danskere kørte sidste afd. af WSK Masters

Marcus Bay Lange debuterede internationalt til årets sidste afdeling af WSK Masters på 7 Laghi. Andreas S. Hansen kørte flotte resultater hjem for Ward Racing.

På fotoet ses Marcus Bay Lange på Roskilde. Gokartweb.dk.

Den fjerde og sidste afdeling af WSK Masters blev kørt på 7 Laghi, også kendt som Castelletto. Egentlig herskede der ikke så meget spænding i feltet, da de fleste vindere af mesterskabet var fundet på forhånd. To danske kørere stillede op til løbet, Andreas S. Hansen i KF og den unge Marcus Bay Lange debuterede internationalt i 60 Mini klassen.

KF: 27 kørere, 1 dansker

Andreas S. Hansen kørte et flot løb i Castelletto. Han startede ud med at sætte 4. hurtigste tid i Super Pole, blandt nogle af de kørere som har kørt stort set alle mesterskaberi løbet af sæsonen. Tiden blev sat af Dorian Boccolacci, og Andreas Hansen var godt tre tiendedele fra denne tid. I heatsene blev danskeren 20, 10 og 8, hvilket samlet set gav en startplacering som 13 til prefinalen. I prefinalen sluttede han 10’er og i finalen sluttede han 9’er. WSK Mastermesterskabet løb Boccolacci med.

60 Mini: 41 kørere, 1 dansker

Marcus Bay Lange som er en af front-runnerne herhjemme i Danmark i den danske Super Kart serie, deltog i sit første WSK løb. Her præsterede han ganske flot, taget i betragtning af seriens meget høje konkurrence. I kvalifikationen var han 25’er på tiden. Danskeren fik kørt nogle rigtig flotte heats hvor han sluttede henholdsvis som 10, 12, og 11, hvilket gav startplacering som nr. 21 til prefinalen. Et mål de fleste debutanter har i WSK, nemlig at nå blandt de 34 bedste og videre til finalen. I Prefinalen sluttede han som nr. 27 og i finalen på en 22. plads. En rigtig fin debut for den hurtige dansker!

Vinderen i WSK Masterseries for 60 Mini blev Eliseo Martinez med 168 p.

I KZ2 var det ikke nogen overraskelse Max Verstappen der løb med mesterskabet.

Se alle resultater her.

Scroll til toppen