Velbesøgt Præmieløb i Søndersø

105 deltagere i 5 klasser var mødt op til Præmieløbet 2006 i Søndersø. Endnu engang var Futura den største klasse, med 30 deltagere. ICC var mindst med kun 7 deltagere. Det blev en lørdag med glat føre, mudder og masser af udfordringer til et rigtig godt løb.

Her går starten til et Futura heat med Jan Faurschou (111) og Brian Johansen (18) forrest i det 30 mand store felt.

Vinderen af DM Revanchen og Jysk/Fynsk Mesterskab i Futura – Tina B. Jørgensen – havde valgt at deltage i National A på hjemmebanen i Søndersø. 2 af de 8 Dino kørere nåede alligevel i top-5, der blev som følger:

1. Mikkel B. Larsen, SKK, Top Kart
2. Kenneth Borgen, SKK, DINO
3. Henrik Nicolajsen, GGK, DINO
4. Brian Johansen, AGK
5. Morten Christensen, FHKK, Tony Kart

National A – 22 deltagere

Klassen var præget af rigtig mange afkørsler på den glatte bane – f.eks. da Jan Christensen kørte sig selv af banen fra pole position i første heat. Et af de fælles træk ved de 5 der sluttede øverst på skamlen var da også at de formåede at gennemføre alle 3 heat – og selvfølgelig samtidig køre hurtigt!

1. Dennis Petersen, TMSK, PCR
2. Mikkel Johansen, RGKK, DC-ONE
3. Ulrik Hestehauge, SKK, Birel
4. Henrik Andersen, SKK, Kosmic
5. Kasper Dalby, MNJ, PCR

Jan Christensen, der satte tiden men røg af i første heat kørte sig flot op til en 6’er og en 2’er i de sidste 2 heat, men 18. pladsen fra første heat betød at han alligevel måtte nøjes med en 6. plads. Tina B. Jørgensen havde karburatorproblemer i både tidtagning og første heat, hvor hun også måtte en tur af banen. Hun fik også kørt sig godt op, men måtte alligevel nøjes med en samlet 9. plads.

Formel Junior – 27 deltagere

Som altid var der godt race i Formel Junior klassen, der dog også var præget af temmelig mange afkørsler på den glatte bane. Jonas Hansen satte tiden og vandt første heat, men herefter måtte han nøjes med 2. pladsen både i de efterfølgende heat og i det samlede resultat.

Nicolas Beer startede lidt dårligere, med en 6. plads i tidtagningen og en 4. plads i første heat. Herefter fandt han både opsætning, rytme og fart, og kunne tage sejren i de sidste to heat og det samlede resultat. Lars Sørensen, der blev 2’er i Ungdoms Cup’en var hurtigst i morgentræningerne, men måtte nøjes med en 5. plads i tidtagningen, hvorefter afkørsler i de første 2 heat satte en stopper for hans sidste Formel Junior løb.

Pop 1 – 19 deltagere

Mike S. Hansen sluttede sæsonens sidste åbne danske løb på flotteste vis ved at sætte sig totalt på løbet fra start til slut. Han satte tiden og vandt alle 3 heat i suveræn stil. Jesper Greggersen nød godt af den våde bane og sin store løbserfaring. På trods af en vægt på ca. 15 kg mere end konkurrenterne kunne han køre i mål som nr. 2 i det samlede resultat.