111 kørere til Ungdoms Cup i Rødby

Kørerne fik dejligt vejr og godt race. Der var dobbeltsejr til Nicolas Beer i Formel Junior og Nicklas V. Olesen i Pop 1. I Pop 2 deltes Andreas F. Larsen og Frederik Mortensen om den øverste plads på podiet. Løbet bød også på årets mindste Futura felt, med kun 6 deltagere.

Her går starten til et Formel Junior heat med Nicolas Beer og Andreas S. Hansen forrest. Foto: Laurits Sørensen.

Du kan se alle resultater fra løbet på rgkk.dk

Formel Junior – 31 deltagere
I toppen af Formel Junior var kørerne meget stabile. 4 kørere var i top 5 begge dage:

Nicolas Beer, Andreas S. Hansen, Kevin Rossel og Nicklas Nielsen. Om lørdagen var Christian Sørensen med på en 4. plads, mens Kean Kristensen blev nr. 5 om søndagen.

Andreas S. Hansen fra Klimaks Racing havde iøvrigt debut i en ny Red Speed ramme (produceres af Tony Kart), og man må sige at den fungerede godt for ham.

Pop 2 – 7 deltagere
I det meget lille felt blev der alligevel kæmpet med næb og klør. Især om de to forreste pladser, hvor Andreas Friis Larsen løb med lørdagens sejr, mens Frederik Mortensen havde anlagt en mere offensiv kørestil, og løb med sejren om søndagen.

Pop 1 – 25 deltagere
I årets største Pop 1 felt var der også rigtig god kamp om pladserne. De to første pladser blev dog meget stabilt besat af Nicklas V. Olesen og Mathias Lehrmann begge dage. Lørdag tog Lasse Rasmussen sig af 3. pladsen, mens han måtte nøjes med 4. pladsen om søndagen.

Lørdag var det Lasse Neuchs og Chris Bonde Sørensen, der tog hhv. 4. og 5. pladsen. Om søndagen var det Rico Andersen på 3. pladsen og Nicolai Anker på 5. pladsen, der tog de sidste top-5 placeringer.

Chris Bonde Sørensen var ellers rigtig hurtig begge dage, men trak ofte det korteste strå i den meget tætte fight om placeringerne. Om søndagen fik han en hård tur ind i en dækvold og fik så voldsomt et stød på ribbenene, at han måtte opgive at køre resten af dagen.

Søs Aarøe, Kenneth Frede, Rico Andersen og Nicolai Anker gav også godt med gas både lørdag og søndag, men det var altså kun Rico og Nicolai, der nåede med i top-5 placeringerne én af dagene.

Rotax Max Junior – 15 deltagere
I et af årets mindste Rotax Max Junior felter, var Intrepid kørerne altdominerende da de satte sig på alle de 5 første placeringer:

1. Mikkel M. Jensen
2. Christian M. Andersen
3. Elliot Winther
4. Casper Brynnum
5. Mikkel Andersen

Futura – 6 deltagere
Allan Olsen gjorde rent bord, mens Nick Myron lagde ud med 2. pladser i tidtagning og de første heats, hvor Jan Faurschou beskedent holdt sig på 3. pladsen. I det afgørende heat snuppede Jan dog 2. pladsen foran Nick.

ROK – 14 deltagere
Nabil Nielsen var suveræn i ROK klassen, og vandt tidtagning og alle heats. Efter ham var der mere kamp om pladserne, som endte i rækkefølgen Flemming Jensen, Morten Christensen, Lasse R. Nielsen og Steen Lauridsen.

Martin Larsen og Allan Kronow havde ellers også været med i top-striden, men røg af banen i finaleheatet.

Peugeot 125 – 13 deltagere
Flemming Jensen, Peter Dyhr og Michael Hansen satte sig på de første 3 placeringer i både tidtagning og heats. Herefter var det Allan Kronow og Ove D. Christensen der startede med at have de næste pladser – men det gik dog galt for dem i finaleheatet, hvor 4. og 5. pladserne gik til Jan Seerup og Hugo Jensen.